„Cavalerii apocalipsei” – Rogin si Arnautu

11

Daca pana mai ieri erau prieteni si imparteau ce „pradau” din pozitiile ce le aveau in PDL, azi sunt amandoi contracandidatii lui Ionel Arsene pe colegiul 7 deputati .
Incercand sa mai prinda inca un ciolan, cei doi PDL-isti s-au despartit si merg separat in alegeri aratand cat de apriga poate fi lupta pentru putere si cum sunt pregatiti sa se saboteze intre ei pentru a castiga alegerile .
La cei doi candidati PDL se adauga in lupta contra lui Ionel Arsene si un candidat PPDD care este  hranit tot de mama PDL si astfel, organizati in jurul PDL, il ataca toti pe Ionel Arsene , candidatul USL incercand sa rupa fiecare din voturile oamenilor in asa fel incat USL-ul sa piarda alegerile .
Desigur ca lupta nu este dreapta si actualii PDL-isti si-au schimbat culoarea si numele intitulandu-se ARD si incercand prin toate mijloacele posibile si imposibile sa atraga electoratul de partea lor si astfel in aceasta lupta electorala pentru alegerile de pe data de 9 decembrie avem intr-o parte pe Ionel Arsene impreuna cu USL si de cealalta parte PDL mascat in ARD impreuna cu toti acolitii .
Trendul national este clar de partea USL . PDL-ul cu Arnautu si Rogin au dus tara acolo unde aproape toti  avem credite in banci, frigiderele goale si locuri de munca prost platite . Daca vrem sa se schimbe ceva in Targu Neamt trebuie sa votam USL . La alegerile locale s-a votat USL in Targu Neamt si vedem cu toti ca incepe sa se schimbe ceva, iar cand lucrurile merg bine intr-o directie trebuie sa o tinem cu totii in acea directie .
Sa nu uitam ca Marius  Rogin si Arnautu Decebal vin din PDL, iar PDL inseamna  Traian Basescu .

Art.Pub.

11 Comentarii
  1. cristina spune

    Rogin si Arnautu nu au nici o sansa sa castige acest colegiu..castiga Arsene detasat..Arnautu se vede ca a luat-o razna..fura curent la greu..ar trebui un consult de specialitate la psihiatrie..insa vinovat de tembelismul lui este Danutz Arnautu..retardul de fecior care in loc sa aiba grija de nevasta ca poate iar o ia cel din Iasi in leasing un an doi si io returneaza resapata :)))…il impine la candidatura pe fosila de Arnautu care alearga singur ca o gloaba dupa voturi pe care oricum nu le va primi…iar Rogin..un golan care nu a facut nimic pt Tg Neamt si pt comunele din acest colegiu..sa se intoarca in Germania la ce se pricepe..la talharii si spart locuinte.

    ADMIN : Astfel de comentarii nu pot sa faca decat bine PDL-ului si sa victimizeze pe Rogin si Arnautu .
    In aceasta dimineata am discutat cu colegii de la redactie care au mai sters in timp astfel de comentarii ce folosesc cuvinte injurioase dar daca voi insistati sa faceti un bine candidatilor USL crezand ca daca va „cacati” public veti fi apreciati …….
    Chiar nu sunteti in stare sa scrieti ceva rau despre un om folosind cuvinte acceptate social ? Nu putem spune niciodata ca Arnautu este un marlan si noi prin comentarii sa aratam ca suntem mai marlani ca el .
    Arnautul si Rogin au atatea lucruri care li se pot reprosa incat nu este nevoie sa vorbim de vietile lor personale . Daca facem acest lucru inseamna ca nu avem nimic concret de spus si lumea va simpatiza cu ei .
    Rogin si Arnautu sunt exponentii PDL , partid care a taiat pensiile , a taiat medicamentele , a inchis scoli , a trimis lumea la munca in alte tari , a taiat salariile , a marit TVA , a marit impozite , curent , apa , a inchis firme si a facut o gramada de nenorociri . Chiar conteaza ce face nevasta rudei unui candidat ? Atat e in stare sa comenteze un anti PDL-ist ? …
    Sper sa nu cumva sa castige PDL in zona Targu Neamt alegerile . Dar vad ca voi insistati sa-i ajutati prin victimizare ….

  2. Traian spune

    un vechi proverb zice „spune-mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti”, iar Rogin si Arnautu s-au gasit unul pe altul. unul mai hot ca altul, unul mai lacom ca altul,unul mai pervers ca altul si lista poate continua.

  3. nemtanu spune

    Rogin a avut momentul lui de afirmare si s-a vazut :afaceri si contracte in familie, marirea considerabila a averii, propuneri pentru lenesi cu zile libere pentru angajati, aprobarea taierii pensiilor, asa ca Pleaca! Maine o sa-mi treaca
    Pleaca!

  4. irina spune

    Ce incredere poti avea in unul ca Rogin zis Rata care e asociat cu infractorii si cu hotii. Toata lumea stie de asociatul lui, Titu din Suceava cu multi ani de puscarie la activ cu care e prieten inca din facultate. Apropo de facutate , stiti in cati ani a terminat facutatea? Multi si aia chinuiti. Noroc cu militia de atunci, ca se spune ca erau informatori. E adevarat ca nu ar trebui sa ne luam de pacatele tineretii, dar cand inca esti asociat cu pacatosii acelor timpuri, ramane un semn mare de intrebare cu privire la integritatea acelei persoane.

  5. Vica spune

    Cand doi se bat pe un ciolan al trei-lea castiga si acela e Arsene. Multa bafta.

  6. Laur spune

    Arnautu deputat? Pai apasa aia de la Bucuresti butonul de eject la scaun in secunda 2 cand o incepe Arnautu sa deschida gura. Ne facem de ras daca il trimitem pe „beep” asta sa ne reprezinte. Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la ce a facut pentru orasul nostru (adica nimic in 16 ani),de ce nu ar face asta si in continuare, doar la asta se pricepe cel mai bine.

  7. antiarnautu spune

    Pe Arnautu nici penibilii circari de la PPDD nu l-au vrut. Si-a gasit in sfarsit un partid anonim agrar, care i se potriveste ca o manusa mulata pe caracterul lui de cioban, dar nu inteleg de ce trebuia sa intre intr-un partid? pentru cresterea oilor nu ai nevoie de carnet de membru de partid. Poate ii place cum suna „cioban agrarian”

  8. Mihai Antal spune

    Rogin si Arnautu ar face bine sa ne mai scuteasca de minciunile lor sfruntate cu care ne-a imbolnavit mintile de atatia ani incoace si sa faca loc celor tineri sa vada ce ar fi trebuit sa faca ei ca deputati si lideri. Domnule Arsene, nu ne dezamagiti cum au facut-o cei dinaintea ta. Vant din pupa catre Bucuresti

  9. codrin spune

    acesti „cavaleri” nu au nci o sansa in fata USL-ului.

  10. Sofia spune

    Am si eu o curiozitate. Ce s-a intamplat cu cele peste 70 de dosare penale in care Arnautu este implicat? Cum i se permite unui astfel de puscariabil sa candideze?

  11. Lazar spune

    Rogin asta a promis ca daca va fi ales deputat se va muta cu familia la Targu Neamt sa fie mai aproape de noi si de problemele cu care se confrunta targ nemtenii. Dupa alegeri nu a mai auzit nimeni de el prin Targ, nu l-am vazut macar odata pe strazile din Targu Neamt, daramite sa se mai intereseze de cei care l-au ales. Imi pare rau ca i-am acordat atunci incredere, si mi-am promis ca pe viitor nu o sa mai pupe el nici un vot de la mine si nici de la cunoscutii mei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate