Ingerasii PDL atacati de diavolii de la USL

0

Ursuletii de plus de la PDL Neamt sunt atacati cu bestialitate si smotociti fara mila de fiarele USL care fac presiuni asupra preacinstitilor ARD-isti cu inima albastra .
Ingerasii PDL sustin ca necuratii de la USL planuiesc, langa cazanul cu smoala , excluderea Romaniei din Uniunea Europeana, iar singura solutie de exorcizare a poporului subjugat de dihania USL este stropirea lui cu un vot sfintit catre ARD , a precizat neprihanita doamna Varlan Luminita .
Hoardele de USL-isti reusesc prin vorbe goale , manipulare si dezinformare sa atraga voturile de partea lor, mai precizeaza preacuviosul Gheorghe Stefan .Iar calea sprea adevar se gaseste doar in Biblie si in ARD .
Primarii fara de pacat sunt ademeniti de partea raului USL-ist . Activistii portocalii fara de prihana sunt dati afara . Politistii curati la suflet sunt izgoniti de bestiile de la USL .Apocalipsa este aproape .

Amin

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare iar PDL-isti au dreptate 100% cand spun ca PSD-ul a devalizat Romania . Stim asta cu totii si din acest motiv am votat masiv PDL la fostele alegeri ca sa ne scape de baronii PSD, nu ca sa vina dupa 8 ani si sa ne spuna cine a distrus Romania . Stim cu totii cine a pus pe chituci tara, dar nu intelegem de ce ati cerut votul nostru ca sa-i pedepsiti si dupa atatia ani veniti sa ne spuneti intr-un mod infantil cine a distrus tara . Stim si pentru asta v-am votat . Noi ne-am respectat datoria de cetateni si v-am dat votul ca sa faceti curatenie in tara . Voi sunteti cei care ati luat votul nostru si nu v-ati respectat promisiunile iar PSD-isti care au distrus acest judet ne zambesc si acum printre dinti din limuzinele lor luxoase .

Satocrac Vasile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate