Accident rutier la Vânători

0

Ziua de Duminică e sfântă, dar nu toți oamenii sunt ocoliți de necazuri. Astăzi, 19 iulie, în jurul orei 16.30 a avut loc un accident rutier în Braniște, în urma căruia două persoane au fost rănite, cauza producerii accidentului fiind incertă. Potrivit locuitorilor din zonă, autoturismul ar fi intrat în depășirea unui tir. Alții spun că i-ar fi ieșit în față un autoturism care venea din ulița din dreapta. Sau poate pur și simplu, șoferul a pierdut controlul mașinii.

Autoturismul – o Dacia Solenza – avea un risc crescut pentru explozie, fiind echipat cu instalație GPL. Forțele din cadrul Detașamentul pentru Pompieri Târgu Neamț au intervenit pentru îndepărtarea pericolului. Victimele au fost transportate la Spitalul Orășenesc Sf. Dimitrie Târgu Neamț. Nu cunoaștem detalii despre starea lor de sănătate, medicul de gardă refuzând comunicarea cu presa. Se pare că șoferul autoturismului a fost transferat la Spitalul din Piatra Neamț.  Din cauza stării de sănătate, dar și a șocului avut, șoferul nu a reușit să vorbească momentan cu polițiștii și nici nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Detalii și imagini în următorul clip:

Andreea Trăsnea

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate