Debransarile la apa nu se opresc

1

Pana la sfarsitul lunii, zeci de apartamente vor fi debransate de la reteaua de distributie a apei. Locatarii in cauza au acumulat, pe intervale de 10-24 luni, restante de zeci de milioane de lei la plata apei curente si puneau sub semnul intrebarii furnizarea acestora in blocul sau scara de bloc in care locuiesc.
Sunt propuse pentru a fi debransate de la apa curenta urmatoarele blocuri: Blocul M 3 / scarile A si D, de la care se asteapta o solutie de plata, Blocul M 2 / scarile B si E de la care se asteapta o pasuire si nu in ultimul rand Blocul B 2 / scarile A si E .

Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

1 Comentariu
  1. gimi spune

    Doamna Petrescu nu spune nimic de banii care ii incaseaza nejustificat din diferente apometre scara cate 2 m cubi in fiecare luna.Prostii platesc .Ar trebui ca diferenta de index sa o imparta la cei care nu comunica indexul.Si mai e o problema ca nu vine domnul Ghita sa citeasca apometrele ca nu-i mai ajunge timpul de baut.
    Oare chiar doamna Petrescu nu stie de aceste probleme????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate