Locatarii blocului G3 sunt disperati

2

Zeci de familii din blocul G3 / 100 din orasul Tirgu Neamt au ramas fara apa la robinete din cauza ca nu si-au achitat facturile lunar. De mai bine de o saptamana acesti oameni tot incearca din toate puterile sa convinga vecinii lor sa isi achite facturile restante dar efortul acestora este in zadar.
Reprezentantii Apa Serv spun ca aceasta este una dintre metodele de recuperare a datoriilor foarte mari si ca se aplica lunar la toti consumatorii rau-platnici.
„Avand in vedere ca principalul nostru obiectiv este recuperarea creantelor, am intensificat actiunile de debransare. Am trimis instiintari gospodariilor individuale sau scarile de bloc”, afirma doamna Veronica Petrescu, Sef Seviciu Comercial Zona Nord – Tirgu Neamt, Apa Serv.

Masura de debransare se aplica tuturor celor care intarzie sa-si achite factura, imediat ce a fost depasit termenul limita.

„Termenul legal pana la care oamenii isi pot plati facturile este de 45 de zile de la data emiterii acestora. Dupa aceasta perioada incepem procedura legala de recuperare a creantelor si trecem efectiv la debransari”, a mai spus doamna Veronica Petrescu.
Ramane totusi o problema! Cand isi vor plati locatarii facturile restante?


Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

2 Comentarii
  1. geo spune

    datii in judecata pe apa serv. intrebati un avocat si vedeti ce spune. puteti sa-i dati in judecata si sa cereti despagubiri. XXXXX CENZURAT ADMIN

  2. Apetrei Dumitrela spune

    e normal sa se faca ceva pentru ca nu e corect ca cei care sint la zi cu plata apei sa sufere pentru cei care nu platesc .din pacate fac parte din acel bloc si sufar si eu .sa se faca dreptate!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate