Vasile Cojocariu – Noul Sef “ECO” – Tirgu Neamt

0

Adunarea Generala a Asociatiilor a decis ca Vasile Cojocariu sa fie denumit noul director al societatii ECO Tirgu Neamt. Vasile Cojocaru l-a inlocuit pe Viorel Marian, care era director din toamna anului trecut, acest lucru aducand un profit pentru Tirgu Neamt.
Acesta a reusit sa rentabilizeze activitatile de salubrizare, activitatile de constructii, a infiintat o noua societate, respectiv Centrul de Intreținere Urbana, care se va ocupa cu adapostul de caini ce se va construi in perioada urmatoare.
Ca nou administrator Vasile Cojocariu s-a familiarizat cu activitatea firmei, stabilindu-si principalele sale directii de actiune iar unul dintre obiectivele domniei sale, tine de incheierea de noi contracte cu cetatenii si agentii economici de pe raza orasului “Cetate”, iar cei care refuza acest lucru sunt pasibili de sanctiuni, in baza hotaririi Consiliului Local.
“Vreau ca angajatii de la salubritate sa-si pastreze o tinuta corespunzatoare si curata” a mai declarat Vasile Cojocariu.


Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate