Platforma NEAMT.TV functioneaza de azi in regim de teste

0

Dupa indelungi chinuri informatice si logistice va putem anunta ca de astazi puteti accesa platforma video www.neamt.tv care va ingloba atat productii proprii cat si foarte multe elemente de divertisment . In urmatoarea perioada vom perfecta ultimele amanunte si vom efectua teste de anduranta web, motiv pentru care va rugam sa fiti indulgenti cu eventualele probleme tehnice .
Postul TV NEAMT-ONLINE , inglobat in aceasta platforma web va prezenta pentru inceput , emisiuni , stiri , interviuri si alte productii proprii in forma inregistrata deoarece aceasta initiativa este facuta prin eforturi private fara pupaturi slugarnice de funduri politice pentru obtinerea unor sume de bani suficiente pentru intrarea in transmisii live de la inceput .
Speram ca nemtenii sa aprecieze aceasta platforma si acest post TV ONLINE unde vom incerca pe cat este posibil sa prezentam judetul si ce se intampla in el prin ochii nostri de oameni scarbiti de toate jocurile politice si de toate nepotismele ce ne inconjoara .
Targetul nostru este sa avem cat mai multi utilizatori din Neamt si suntem increzatori in reusita tinand cont de faptul ca taxele de drepturi de autor si conexe aferente productiilor video care nu ne apartin sunt la un nivel suportabil in mediul online , avem deja o mica notorietate in randul utilizatorilor de internet din Neamt si desigur spre deosebire de televiziunile normale, restrictiile tin in special de bunul nostru simt , CNA-ul neavand competente in mediul online .
Nu vrem sa fim concurenta nimanui, plecand de la premisa ca telespectatorii posturilor TV locale vor coincide intr-o proportie nesemnificativa cu cei ai www.neamt.tv .
Tastarea multa, saracia utilizatorului, asa ca sa trecem la treaba .

CLIC AICI PENTRU A ACCESA WWW.NEAMT.TVsigla-neamt-tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate