PSD îți dă puterea

1

PSD Neamț a lansat un nou proiect care vizează implicarea activă a cetățenilor în luarea deciziilor în privința listelor de candidați pentru consiliul local.

Proiectul vine în fața cetățenilor cu propunerea de a nominaliza aceștia persoane pe care le consideră potrivite să-i reprezinte în consiliile locale, persoane care ulterior în funcție de susținerea populară pe care o au să fie promovate pe listele de consilieri locali din partea PSD.

Conform declarațiilor celor de la PSD, proiectul vine ca răspuns la ceea ce au cerut oamenii care au ieșit în stradă, oferind acestora posibilitatea de a schimba felul în care se face politică în România.

Mai jos aveți conferința de presă în care a fost prezentat proiectul și câteva materiale despre acest proiect.

Pentru a nu vă influența opiniile în niciun fel, ziartarguneamt.ro iși rezervă dreptul de a dezbate acest proiect după ce dumneavoastră, cititorii, vă veți da cu părerea.
Vă rugăm frumos, să vă exprimați opinia în legătură cu acest proiect indiferent că faceți sau nu politică, că sunteți de stânga sau de dreapta, că iubiți sau nu politicienii.
Părerile dumneavoastră contează și vor fi cu atât mai importante cu cât vor fi asumate cu nume și prenume.

 

 

1 Comentariu
  1. cr spune

    Daca PSD vrea sa para partid de stanga,atunci sa puna pe locuri eligibile numai salariati care lucreaza la patroni cu 1000 de lei salariu, intelectuali care nu si-au cumparat diploma pe la scoli particulare …sau bugetari prost platiti.ARE CURAJ PSD-UL SA FACA ASA CEVA SI SA SCAPE DE IMBUIBATII pe catre-i are acum in partid??IN ASTFEL DE CONDITII I-AS VOTA CU AMBELE MAINI.DE ex..profesorul PUPAZAN ,MERITA LOC ELIGIBIL LA CONSILIUL JUDETEAN SAU LOCAL.E BAIAT DESTEPT SI E SI CINSTIT.Dar cred ca astea sunt defecte la PSD,asa ca o sa umpleti lista cu smecheri ,functie de cine liciteaza mai mult la sefi.SA NU UITATI DE TRUTA..tatal si fiul…..ca la astia aveti datorii!!
    Dupa cum este acum tendinta ,nici psd-ul,nici pnl-ul nu o s a faca asa ceva,asa ca baroniada traseistilor politici va continua.LUCULESCU PE CE LISTA VA FI PUS DE PSD?? BALTAESCU,MIRONEASA,DRON,MARIANCA, TIMISESCU…..NIMIC ,NIMIC??? Daca Harpa are curaj..scapa de arsenisme si face o lista serioasa de candidati.Daca Harpa e ca si pana acum…SA NU MAI CANDIDEZE SI SA RENUNTE SA-L REPREZEINTE PE ARSENE si echipa CA SE FACE DE RAS!Si sa nu uit…..ce face dl.Harpa cu atatea PANARAME ANGAJATE IN PRIMARIE,,LE IA LA PSD SAU PE LASA IN PRIMARIE DUPA 2016???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate