Posturi scoase la concurs la Spitalul din Târgu Neamț

5

Spitalul Orășenesc Sfântul Dimitrie Târgu Neamț este în căutare de medici și organizează concurs pentru următoarele posturi vacante:

Untitled

Anuntul a fost publicat în ziarul ,,Viața medicală” nr. 31 din 29 iulie 2016. Concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 de zile şi 90 de zile de la publicarea anunţului, iar înscrierile se fac la sediul unităţii, în termen de 15 zile calendaristice, de la apariţia prezentului anunţ în „Viaţa medicală”, taxa de participare fiind de 150 lei.

Dosarul de înscriere la concurs va cuprinde următoarele acte:spital

1) cererea în care se menţionează postul pentru care doreşte să concureze;

2) copia de pe diploma de medic şi adeverinţă/certificat de confirmare în gradul profesional;

3) copie a certificatului de membru al organizaţiei profesionale cu viza pe anul în curs;

4) dovada/înscrisul din care să rezulte că nu i-a fost aplicată una dintre sancţiunile prevăzute la art. 447 alin. (1) lit. e) sau f), la art. 531 alin. (1) lit. d) ori e), respectiv la art. 618 alin. (1) lit. d) sau e) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare;

5) acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în anexa nr. 3 la Ordinul M.S. nr. 869/2015;

6) cazierul judiciar;

7) certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic şi neuropsihic pentru exercitarea activităţii pentru postul pentru care candidează;

8) chitanţa de plată a taxei de concurs.

Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist şi poate fi găsită pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

Relaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0233790824 int. 204 sau 0786089308.

5 Comentarii
  1. Elena spune

    iar miroase a spaga

  2. ioan spune

    Vorbim de doctori,nu de asistenti ! La doctori sa le dam noi,numai sa vina !!!

  3. AR spune

    Romania produce de 5 ori mai multi medici decat inainte de 89???NU sunt nici mai competeni,nici mai harnici decat cei de dinainte de 89.UNDEVA E O POLITICA GRESITA A STATULUI…DE ASTA NU SE PREZINTA LA ANGAJARI.Chestia cu angajatu in strainatate nu tine.LA CATE MII DE MEDICI PRODUCE TARA ASTA IN FIECARE AN ,IN 3 ANI UMPLEM SPITALELE SI INTREG SISTEMUL SANITAR …SI MAI SI RAMAN.DE CE SE SCOLARIZEAZA ATAT DE MULTI?????SA-I DAM LA STRAINI SA FACE CE..CU EI??????SUNT SPECIALITATI CARE SUNT EXAGERAT DE MULTI …ALTELE…NU SE DUC NICI DACA TRAGI DE EI.STATUL ROMAN CALIFICA MEDICI SPECIALISTI DUPA MOFTURILE FEUDALILOR DIN UNIVERSITATILE DE MEDICINA SI NU DUPA NECESITATILE TARII!PROPUN SA NU SE MAI CALIFICE MEDICI PE BANII DE LA BUGET DECAT ATATIA CAT POATE SISTEMUL ANGAJA PE BANI DECENTI.CINE PLEACA IN AFARA SA PROFESEZE SI REFUZA POSTURILE OFERITE IN TARA SA PLATEASCA SCOLARIZAREA.ASA MI SE PARE LOGIC!CEI CARE FAC FACULTATEA SI REZIDENTIATU INTEGRAL LA CU TAXA..SA SE DUCA UNDE VOR.

    1. ioan spune

      Medicina a ajuns un fel de facultate de constructii,din anii 80.Un medic scolit acum 15-20 de ani moare de ras cand vede ce teste grila se dau la examenul de admitere.Inclusiv intrebari de la scoala de soferi.La asa pregatire,asa medici !!!

      1. AR spune

        MAI..LA CONSTRUCTII IN ANII 80 TREBUIA MATEMATICA SERIOASA!!! MATEMATICA LA GREU..ASA CA DEGEABA CREZI CA LA CONSTRUCTII ERA USOR.ERA USOR FATA DE MEDICINA unDE ERA TEROARE CU EXAMENUL.SE DADEAU 3 EXAMENE ANATOMIE.,CHIMIE SI FIZICA. NU S E INTRA LA FACULTATE DECA NU ERAI DE CEL PUTIN 8-9 LA MATE IN LICEU..DAR NU 8-9 DE CUM S E DAU ACUMA.ERAI OLIMPIC LA JUDET LA MATEMATICA CA SA AI 8-9 LA MATE PE VREMEA ACEEA!!1PE VREMEA MEA SE DADEA CATE UN 10 PE AN LQA O PROMOTIE LA MATE..ACUM CURG NOTELE DE 10 SI 9 PANA LA JUMATATE DIN EFECTIVELE DE ELEVI.CE NOTE SI EXAMENE SUNT ASTEA??ACUM SCOALA PROFESIONALA S-A MUTAT IN PROCENT DE 70% LA FACULTATILE DE TOATE FELURILE.DACA S-AR DA LA EXAMENELE DE ADMITERE DE ACUM SUBIECTELE ANILR 80 NU AVEAM NICI 5% LOCURI OCUPATE IN FACULTATI.ACUM ABIA STIU SA SCRIE SI SUNT ABSOLVENTI D E FACULTATE. daca as face acum o echivalare cu cei care sun acum si cei din anii 80,as zice ca acum termina liceul cu nivel mediu de pregatire de maxim 8-9 clase de dinainte de 89!! Atunci se intra la medicina doar cate 1-2 la 2 ani,nu ca acum cand jumate din elevi sunt studenti la medicina.CE NAIBA E ASTA??TOT OGLINZU ,GRUMAZESTIU,PETRICANI..PIPIRIGU SI VALEA BISTRITEI AU AJUNS STUDENTI LA MEDICINA.CE SCOALA E ASTAAAAAAA??ORI INAINTE DE 89 ERAM PROSTI CU TOTII,ORI ACU SCOALA E BATAIE DE JOS ACCESIBILA LA TOTI DORITORII???LAMURITI-MA!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate