Momente neplacute la concertul lui Smiley

5

       Toata lumea, cu mic cu mare, a fost incantata de aparitia pe scena a interpretului de muzica pop si dance, Smiley. Primit cu aplauze si aclamat de publicul prezent la concert in ultima dintre cele trei zile dedicate Zilelor orasului si Cetatii Neamt, Smiley a urcat pe scena pentru a sustine un recital in fata targnemtenilor. Insa, fanii care l-au intampinat cu zambetul pe buze si cu strigate de admiratie, nu stiu ca “marea” vedeta a avut niste pretentii aproape demne de un star venit de la Hollywood. Acesta a reusit sa-i scoata din pepeni, atat pe edilul Daniel Harpa si pe city-managerul, Vasile Apopei, dar si pe deputatul de Neamt, Ionel Arsene. Contractul incheiat pe o suma considerabila intre firma organizatoare SC YZY TREND SRL-D SUCEAVA si impresarul indragitului cantaret, a avut stipulate niste clauze, despre care Primaria Targu Neamt a aflat chiar in seara concertului. Temator ca nu cumva sa i se vanda imaginea la colt de strada, impresarul lui Smiley, a cerut in mod expres ca dupa fix trei piese interpretate, mass-media prezenta la eveniment sa intrerupa filmarea, desi era partenera in proiect. Daca ar fi sa mergem pe expresia “prima impresie conteaza” trebuie specificat ca omul Smiley, pe numele sau adevarat Andrei Tiberiu Maria, a creat o impresie dezamagitoare. Caracterul flegmatic de care a dat dovada cantaretul, nu a putut fi induiosat nici macar de numarul mare de copii plini de entuziasm, ce-l asteptau cu carnetelele pentru a primi autografe. Ba mai mult, vedeta s-a lasat asteptata timp de un sfert de ora pana cand fiecare muritor de rand a fost indepartat de scena, ca nu cumva sa i se intample vreun rau.

Reporter: Viorela Gherasim, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

5 Comentarii
  1. iustin spune

    daca nu au ce face cu banii!!! ii dai la un moflau

  2. adina spune

    de fapt, pe voi v-a deranjat succesul imens pe care Smiley l-a avut la Tg Neamt, la fel ca peste tot, de altfel…
    si ce v-ati gandit? hai sa-i dam omului in cap…
    lasati-o balta, ca sunteti penibili!

  3. nicu spune

    Destul de slabut a fost concertul sustinut de Smiley.
    In ultima zi de sarbatoare e nevoie tot timpul de o persoana sau trupa , mai energica , care sa incheie mai in verva un eveniment. Pe cand Smiley e moale ca o papusa si scoate cuvintele din gura mai ceva ca un bebelus de un an de zile. Adica rar , incet si cu lipsa de inventivitate.
    Asa ca , nu vad de ce ar emite niste pretentii la astfel de evenimente , cand se stie ca e slab pregatit pentru a duce pana la capat un asemenea concert.

  4. ovidiu spune

    A fost de CXXXT smiley,un jeg cu impresii.

  5. liliana spune

    DEZAMAGITOR….. pe cat a fost de asteptat si dorit…,tot atat de mult a dezamagit.urat din partea lui pt. lipsa de respect fata de fanii sai.Pana la concert,am fost un fel de fan,…imi placea tot ,dar acum…cand aud o piesa de-a lui imi aduc aminte de ,,uratenia,,lui .Fata mea a dorit enorm sa-l vada ,sa aiba un autograf ,o fotografie ,,pe viu,,nu doar din reviste…Pacat cred ca multi au fost contrariati ca si noi.Toti artistii care au venit la tg. neamt de-a lungul timpului,au dat dovada de respect si intelegere ,oricat de obositi si plictisiti ar fi fost .Rusine

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate