Restructurari in institutiile publice din Neamt

1

      George Lazar, prefectul judetului Neamt, alaturi de edilul orasului Daniel Harpa si primarii comunelor Pipirig si Timisesti, impreuna cu alti oficiali, s-au reunit intr-o sedinta, pentru a discuta despre completarile si modificarile aparute pe legea fondului funciar. In cadrul sedintei s-au dezbatul pachetul legislativ si modelul de aplicare a ultimelor ordonante de guvern. S-au mai purtat discutii intre primarii comunelor din judetul Neamt si reprezentantii Prefecturii pe marginea subiectului de restructurare a functionarilor din institutiile administrative-teritoriale. Posturile vacante din organigrame vor disparea, de asemenea si o parte dintre posturile de executie si conducere, daca depasesc 12 % din nivelul organigramelor. La nivelul Prefecturii Neamt, din pacate, vor fi concediati 3 functionari din 77 de persoane, ceea ce inseamna 4% din personal.

Reporter: Viorela Gherasim, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

1 Comentariu
  1. brustureanu spune

    merse-i taica pe la primarie si vazui de doamne cu cate o hartie in mana mergand pe la usi cu o viteza de invidiat, era in exercitiu functiunii, mai schimba cate o vorba cu o colega iesita in cale pret de 10 -15 minute si val vartej la biroul ei satisfacuta nevoie mare de asa alergatura,gandinduse ca poate merita si o medalie pentru asa performanta , eu amaratul stam si asteptam , contemplam si scabit plecam cu speranta ca maine voi rezolva problema care ma doare sau poate imi va trece ,dar am fost la primarie, am fost , parca nevasta ma crede !!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate