Se caută referent I pentru Casa Culturii din Târgu Neamț

0

Primăria Târgu Neamț scoate la concurs un post de referent I la Casa Culturii Ion Creangă. 1

Pentru a ocupa jobul, cei interesați trebuie să fie absolvenți de studii medii cu diploma de bacalaureat și să aibă cel puțin un an vechime în activitatea de evidență contabilă.

Dosarele de înscriere în concurs se depun până cel târziu miercuri, 5 octombrie, ora 16.30, la sediul Primăriei (Compartimentul Registratură – biroul nr 4). Pe lângă curriculum vitae, dosarul de concurs trebuie să conțină în mod obligatoriu următoarele documente: cerere de înscriere adresată primarului, copia unui document care atestă identitatea, copiile documentelor care atestă nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări/cursuri, copie după carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea în muncă și/ sau în specialitatea studiilor, cazierul judiciar  sau o declarative pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă încompatibil cu funcția pentru care candidează și adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult șase luni anterior derulării concursului.

La data de 7 octombrie, candidații vor afla dacă se numără printre norocoșii care au trecut de selecția dosarelor. Urmează proba scrisă , pe 17 octombrie, de la ora 10.00. Cei care trec testul scris, vor susține interviul pentru angajare la data de 19 octombrie.

Cei interesați pot obține relații suplimentare și bibliografia concursului de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Primăriei Târgu Neamț sau la numărul de telefon 0233/790245.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate