A fost inaugurat sediul organizației PMP Târgu Neamț

2

Joi, 22 septembrie, a fost inaugurat noul sediul al Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Târgu Neamț.pmp-targu-neamt

La eveniment au participat nume sonore din formațiunea politică și aici ne referim la Ștefan Burlacu- fost ofițer SPP, actual deputat PMP Ilfov și candidat la alegerile parlamentare din partea PMP Neamț pentru Camera Deputaților, Laurențiu Dulamă- liderul PMP Neamț, Dorin Antăl- candidat PMP Neamț pentru Senat. Gazde în orașul de sub Cetate le-au fost Ciprian Mardare- președinte interimar al PMP Târgu Neamț și alți membri ai organizației locale, printre care NU s-au regăsit renumiții Adrian Mironeasa și Decebal Arnăutu.

Slujba de sfințire a noului sediu PMP a fost oficiată de către pr. prof. Constantin Mosor de la Catedrala Adormirea Maicii Domnului. La final, acesta a transmis politicienilor: „Totdeauna lucrul tău să-l începi cu Dumnezeu. Așa vă îndeamnă și slujba de astăzi, așa vă îndemn și eu, slujitor nevrednic. Cei care ați avut inspirația să vă gândiți la o slujbă în biroul acesta, socot că a fost un gând binecuvântat și dorim ca gândul acesta să se convertească în reușitele celor care vor trudi aici, în reușite spre binele obștii și spre slava lui Dumnezeu”.

img_3510ffffffffff

Proaspăt apărut pe „piața” politică locală, PMP Târgu Neamț se remarcă deocamdată doar prin faptul că majoritatea membrilor formațiunii sunt oameni tineri, care nu au mai cochetat până nu demult cu politica.

„Echipa tânără de aici nu poate fi decât un atu că la viitoarele alegeri din decembrie rezultatul va fi cel scontat. La Târgu Neamț avem oameni care nu au mai făcut politică, avem un sediu care ne dă speranțe că ne putem organiza pentru viitoarele alegeri parlamentare și credem noi că sufletul tânăr își va pune amprenta”, a declarat Laurențiu Dulamă, președintele PMP Neamț.

Și deputatul Ștefan Burlacu (care isi are rădăcinile în comuna Crăcăoani) pare optimist în ceea ce privește echipa de la Târgu Neamț și consideră că Partidul Mișcarea Populară merită ca cetățenii să îi acorde o șansă. Iată un scurt interviu acordat de acesta:

stefan-burlacuDeputatul Ștefan Burlacu: Pentru noi, este un început în ceea ce privește PMP, în urma fuziunii cu UNPR. Ne bucurăm că lucrurile s-au lămurit din punct de vedere juridic. Este un nou proiect politic, care sperăm să fie benefic pentru nemțeni, pentru toți tinerii din Neamț și din România. Astăzi am inaugurat un nou sediu la Târgu Neamț, unde avem o echipă nouă, cu oameni tineri. Așa cum spunea și președintele Băsescu, după cum ați observat, marea majoritate sunt oameni care nu au mai făcut politică și asta pe mine mă impulsionează să trag și mai tare pentru această echipă, ca să avem rezultate la alegerile parlamentare.

Reporter: Nu sunt multe figuri cunoscute la nivel local în filiala PMP Târgu Neamț. Iar membrii renumiți, precum Adrian Mironeasa, par din ce în ce mai inactivi…

Ștefan Burlacu: Trebuie să dăm o șansă și tinerilor. Într-adevăr, nu sunt cunoscuți, dar cred că o schimbare de mentalitate trebuie făcută la Târgu Neamț. În special partidele  noi, partidele care vor să schimbe ceva. Este o situație destul de normală din punctul meu de vedere, pentru că tinerii trebuie să se implice. După cum știți, de o perioadă tinerii nu mai ies la vot.  E un semn destul de negativ în ceea ce înseamnă clasa politică.

Reporter: Așadar, PMP dorește să pună accentul pe tineret.

Deputatul Ștefan Burlacu: Până acum am fost conduși de două partide care, după cum se vede, după 26 de ani… mă doare sufletul să spun, dar România este într-o situație destul de delicată. Dacă nu punem piciorul în prag, o să avem mari probleme în viitor,  pentru că ne pleacă tinerii din țară. Sper din tot sufletul să ne trezim. România are nevoie de o trezire și sper să se întâmple cât mai repede.img_3513

Reporter: La nivel de județ, PMP e destul de bine conturat, spre deosebire de filiala din Târgu Neamț. Ce sfaturi aveți pentru colegii de aici?

Deputatul Ștefan Burlacu: M-am întors acasă și vreau să ajut echipa din Târgu Neamț, să creștem. Vom crește datorită modului nostru de a ne implica, în funcție de cum vom transmite  mesajele și proiectele noastre cetățenilor, ca ei să înțeleagă că într-adevăr a venit un partid care își dorește ceva pentru ei. Dacă facem o analiză la rece, noi suntem un partid care nu a fost la guvernare, suntem un partid la început de drum. Trebuie să ni se acorde o șansă. Sper din tot sufletul să vină cât mai mulți alături de noi și noi să  le demonstrăm că într-adevăr se poate schimba ceva pentru nemțeni, și în special pentru cei din Târgu Neamț. Aici, într-adevăr, e o mare problemă: în zona noastră, PSD totdeauna a avut un atu în plus. Totul depinde de implicarea noastră, de cum vom transmite noi mesajele și proiectele pentru cetățenii din Târgu Neamț. Sperăm din tot sufletul să-i tragem lângă noi.

Sediul PMP Târgu Neamț este situat pe strada Serafim Lungu, nr. 1.

Andreea Trăsnea

2 Comentarii
  1. AR spune

    Cele doua tabere care se lupta in Romania incep sa treaca la atac.Pro americanii si prorusii devin agresivi si sunt usor de cunoscut.TARA DEVINE PERICULOASA CU ATATEA PARTIDE CARE ARATA INSTABILITATE, NEPRCEPERE SI ATOMIZARE A SOCIETATII ROMANESTI.CINE DORESTE OARE CA TARA ASTA SA SE PULVERIZEZE IN ASA HAL INCAT SA NU MAI POATA SA SE AUTOGUVERNEZE????????????????????Rezultatul de DUPA….OARE SE VA MAI CHEMA ROMANIA??????????????

  2. Mihai spune

    Acest „partid” (de fapt o secta !), creat de uciga-l toaca, nu prea are sanse in zona noastra….ma surprinde ca pana si Sfintia Sa, profesor preot Mosor, a adoptat celebra limba de lemn, batand toaca in loc sa binecuvanteze !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate