Neamț: Un copil a descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat, într-o mașină

2

Mihai A., un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost găsit fără suflare în propria maşină, pe un câmp din satul Boiştea, comuna Petricani – Neamţ.

Descoperirea macabră a fost făcută marţi, 4 iulie, de un minor, care s-a apropiat de autoturism, cunoscându-l pe bărbat. A crezut că doarme, însă fiindcă acesta nu a reacţionat, copilul s-a speriat şi a fugit  în sat, potrivit surselor noastre. Localnicii au sunat la 112 în jurul orei 11.00. Echipajul medical ajuns la faţa locului a efectuat manevrele de resurscitare, fără indicaţii de şoc. Bărbatul era decedat.

Lui Mihai A., din satul Boiştea, cunoscuții îi spuneau Dorel. Era tatăl a patru copii și a fost un om gospodar la viața lui. Deţinea teren agricol în zona unde a fost găsit decedat. Potrivit localnicilor, s-ar fi dus să verifice recolta. Bărbatul era în evidenţa medicilor cu afecţiuni cardiace şi diabet. Nu prezenta urme de violenţă pe corp. Cel mai probabil, i s-a făcut rău şi s-a aşezat în maşină ca să-şi revină.

Nu şi-a revenit. Acum, rudele lui se pregătesc de înmormântare.

Andreea Trăsnea

2 Comentarii
  1. Ana spune

    Dacă prin gospodar vreți sa spuneți hot și diavolul întruchipat, sunt de acord.

  2. Elena spune

    La noi in sat cine muncește și are de toate e hot și cine bea in crâșmă e gospodar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate