Află rezultatele la Bacalaureat 2017:

0

Emoţii mari pentru elevii care au susţinut în sesiunea iunie- iulie 2017 examenul de Bacalaureat. Astăzi, 5 iulie, Ministerul Educaţiei Naționale a centralizat rezultatele înregistrate, înainte de depunerea/soluţionarea contestaţiilor.

Rezultatele pot fi vizualizate AICI (click)

*este posibil ca site-ul edu să funcționeze lent, din cauza numărului mare de accesări.

 Elevii nemultumiți de notele primite pot depune contestații tot astăzi, 5 iulie, între orele 16:00 și 20:00. În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate „nota inițială se poate modifica, după caz, prin creștere sau descreștere, prin nota acordată la contestații”. Nota comisiei de contestații este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferență între nota de la evaluarea inițială și cea de la contestații.

Rezultatele finale vor fi făcute publice marţi, 10 iulie.

Anul acesta, notele obţinute la Bacalaureat cântăresc mai mult la admiterea în învăţământul superior, în special în cazul înscrierii la facultăţile care nu organizează concurs de admitere.

Candidaţii care nu promovează examenul de maturitate au încă o şansă de a obţine diploma de Bacalaureat, în sesiunea de toamnă. Potrivit calendarului examenului de Bacalaureat Naţional 2017, a doua sesiune începe la data de 21 august, cu proba scrisă la limba şi literatura română.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate