Gligor Mosor, nominalizat în cadrul campaniei Ambasadori ai Neamţului. Votează-l şi tu!

0

„Omul de oțel” din Târgu Neamț, cel care se zbate de ani de zile pentru a menține orașul de sub Cetate pe harta sportului de performanță și pentru a învia fotbalul la nivel local a fost nominalizat la categoria „Sport” în cadrul campaniei „Ambasadori ai Neamțului”. Este vorba despre Gligor Mosor, președinte și antrenor al Clubului Sportiv ”Steel Man” din Târgu Neamț.

Ceilalți patru nemțeni nominalizați la aceeași categorie sunt Valentin Gavril -antrenor la „CS Ceahlăul”, Iulia Olteanu (Negură)- antrenorul actual al secției de atletism al „CS Ceahlăul”, Ionuț Ștefănescu – alpinist, practicant de arte marțiale, arbitru internațional, profesor-coordonator al Cercului de Orientare Turistică de la Palatul Copiilor din Piatra-Neamţ, Constantin Lăcătușu- alpinist român, primul care a cucerit vârful Everest .

Gligor Mosor este, într-adevăr, una dintre personalitățile cu care județul Neamț ar trebui să se mândrească, însă pentru asta e necesar, în primul rând, ca cetățenii județului să știe cine este și ce contribuții aduce acestui ținut.

Îl puteți vota prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție de organizatorii campaniei Ambasadori Nemțeni, AICI (click).  Se permite acordarea unui singur vot oricărui candidat de pe aceeași adresă de IP, într-un interval de 24 de ore. Rezultatul votării online are pondere 40% din votul final. Restul, depinde de decizia juriului categoriei „Sport”, compus din: Marcel Mihalcea- inspector Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț Neamț, Daniel Ene – inspector Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț și Magda Melinte- inspector școlar Inspectoratul Școlar Județean Neamț.

Despre Gligor Mosor

Președinte și antrenor al Clubului Sportiv ”Steel Man” din Târgu Neamț, care se distinge în galeria cluburilor de profil ca un etalon al muncii, seriozităţii şi rezultatelor sportive în disciplinele de specialitate: culturism şi fitness. La acestea se adaugă activitatea de relansare şi confirmare calitativă a fotbalului, prin preluarea echipei de fotbal reprezentativă a oraşului Tîrgu Neamţ, echipă care deja a confirmat un salt calitativ în cadrul competiţional al campionatului intern.

În perioada de referință,  CS ”Steel Man” a câştigat un bun renume pe plan naţional şi internaţional, oferind astfel judeţului Neamţ un loc binemeritat în galeria sportului de performanţă.

Numărul mare de premii, cupe și distincții obținute la campionatele și concursurile de profil dovedesc seriozitatea și abnegația lui Gligor Mosor, un pasionat antrenor și un foarte bun manager de club.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate