Asociatia Transportatorilor din Neamt reactioneaza la articolul „Baietii destepti din transportul nemtean”

4

Desi dezvaluirile noastre din domeniul transportului de persoane din Neamt sunt deabia la inceput, reactiile nu s-au lasat asteptate si am fost contactati de Asociatia Transportatorilor din Neamt care a reclamat probleme cu firma Flozampet despre care facusem referire in articolul „Baietii destepti din transportul nemtean” .
Initial am refuzat sa dam curs initiativei Asociatiei Transportatorilor din Neamt, stiind ca cel care o conduce este concurent direct cu cei de la Flozampet, dar ni s-a explicat ca probleme cu acest transportator au si cei din Targu Neamt si cei din Piatra Neamt si cei din Roman, iar la solicitarea noastra ca reprezentantii transportatorilor din cele 3 localitati sa participe la discutie Asociatia Transportatorilor a raspuns afirmativ dupa cum veti observa in discutia filmata. Ne exprimam regretul ca nu a participat si firma MondoTour, caci se pare ca s-a bucurat mult de articolul ce facea referire la Flozampet, fara sa stie ca in curand va vom povesti si despre ei, cum fac transport cu alte masini, ca pe numele firmei lor noi nu prea reusim sa gasim microbuze si autobuze, dar asta vom discuta pe larg separat, cum va vom arata si alte situatii de transportatori din Piatra Neamt sau Roman care nu numai ca nu au actele in regula, dar pun in pericol viata calatorilor transportandu-i cu autobuze atat de ciudate incat nu cred ca au ITP decat daca e fals, dar asta pe larg in articole viitoare. Revenind la subiect, Asociatia Transportatorilor din Neamt s-a plans ca pe toata raza judetului, „baietii destepti” de la Flozampet fac legea fara ca nimeni sa nu ia nici o masura, fapt pentru care, in cursul zilei de astazi vor avea o discutie foarte serioasa cu reprezentantii Consiliului Judetean Neamt pentru a se reintra in normalitate.
Momentan Flozampet nu a vrut sa dea o replica in varianta video la acuzatiile aduse, dar conducerea firmei a promis ca ne va pune la dispozitie actele justificative pentru traseele aduse in discutie de noi si speram sa obtinem o reactie si in legatura cu acuzatiile aduse de Asociatia Transportatorilor din Neamt pentru ca realitatea este foarte dubioasa in sensul in care, de exemplu, Flozampet merge pe traseul Oglinzi unde MondoTour are licenta, dar daca nu ar merge Flozampetul, ne intrebam cu ce ar merge MondoTour, ca nu are masini si tine licenta doar ca sa adune praf pe ea intr-un sertar, deci, daca Flozampet nu ar merge fara licenta, atunci oamenii de la Oglinzi ar trebui sa vina pe jos la Tragu Neamt? Adica ar fi corect ca atunci cand ne intrebam de ce un transportator care face curse fara a avea licenta pe un traseu, sa ne intrebam si de ce cel care are licenta nu o foloseste, sau si mai mult, de ce Consiliul Judetean Neamt permite unui transportator sa tina o licenta pe un traseu pe care nu il executa, pentru ca daca nu ar fi atatea discutii si ilegalitati, daca transportatorul care nu executa din diverse motive un traseu, si-ar pierde licenta si aceasta ar fi scoasa la licitatie din nou. Dar sa vedem opiniile reprezentantilor Asociatiei Transportatorilor din Neamt.

4 Comentarii
  1. Veniamin Nimicitorul spune

    Sa mor daca am inteles ceva din articolu’ asta!

    Cred ca m-as lamuri mai bine daca ma apuc eu sa fac teren in locul vostru.
    Pe bune, luati si salarii ? Pentru ca nici minimum pe economie nu s-ar justifica.

    Problema Flozampet e veche si mizerabilii de acolo au fost tolerati prea mult. Insa voi nu spuneti nimic nou. Mai mult, documentarea voastra e la pamant. Si textul scris cu picioarele.

    „Ziar Targu Neamt”… serios? ziar?

    Fereasca Dumnezeu!

  2. roland spune

    …..mai mai mai…..SENZATIONAL…….BOMBA de PRESA…….stiii mai „ziarica” vorba aia din batrani: cainii latra ursu merge…..cam asta e si cu zamfirica and CO…..sau mai bine spus, e smecher nene, e smecher….si trebuie sa te nasti a 2 a oara sa fii la „dejtu” lui mic…

  3. ovidiu spune

    Va mai pun eu o intrebare: Cate dintre masinile de la Flozampet platesc rovinieta? Va raspund eu, UNA poate…cea care face Bucurestiul, caci masinile care merg la Bacau isi iau rovinieta de o zi!!

  4. roland spune

    apropo mai ziarica, parca articolasele se semneaza daca ti le si asumi….gresesc cumva???

    ADMIN : Iosub Robert este autorul . Nu ne semnam pentru ca vrem sa fim doar niste oameni normali care scriu pentru alti oameni normali …. nu suntem vedete iar daca cineva vrea sa stie cine a scris stati linistiti ca ne asumam tot ce facem .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate