EVENIMENT: Arte marțiale cu personalități internaționale, la Târgu Neamț

0

În perioada 31 august- 2 septembrie, orașul Târgu Neamț va fi gazda unui eveniment  la care și-ar dori să participe orice practicant de arte marțiale din România.

Invitați cu renume la nivel mondial vor participa la A.I.K.O. ROMANIAN CAMP 2018, organizat de Clubul Sportiv L.C. Ashihara Budokai.

Printre ei, Shihan Dave Jonkers (7 Dan) – fondatorul și liderul AIKO, antrenor al legendarului Semmy Schilt, recunoscut la nivel internațional datorită rezultatelor obținute în circuitele K1.

Cu prilejul evenimentului, la Târgu Neamț vor ajunge și sensei Marcel Van Den Berg (4 Dan) și Niels Wilmink – luptător profesionist de Kickboxing.

Datorită demersurilor inițiate de Cristi Luculescu de la L.C. Ashihara Budokai, aceste personalități din lumea sportului au decis ca, din orice locație de pe meleagurile românești, să vină tocmai la Târgu Neamț, pentru a promova mișcarea și spiritul AIKO.

Seminarul va avea loc în Sala Polivalentă de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu Neamț.

Sunt invitate să participe toate cluburile de arte marțiale din întreaga țară, indiferent de stilul practicat. Cu siguranță, acest seminar de Ashihara Karate AIKO și Kickboxing va fi o experiență inedită și constructivă pentru toți sportivii prezenți.

Pentru spectatori, intrarea este liberă.

Pentru alte detalii, îl puteți contacta pe Cristi Luculescu, pe facebook (CLICK AICI).

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate