S-a tăiat la față cu drujba!

0

Clipe de groază a trăit joi, 23 august, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Ghindăoani. Din primele informații, acesta a pornit drujba și s-a pus pe treabă, însă, la un momentdat, unealta periculoasă a ricoșat și l-a lovit la nivelul capului. Câțiva centimetri mai jos și lanțul drujbei i-ar fi putut atinge jugulara…

La ora 11.14, s-a solicitat ajutor prin apel la 112. Echipajul medical de pe Ambulanță ajuns la fața locului l-a găsit plin de sânge, cu o plagă tăiată cu drujba la nivelul feței, potrivit unui comunicat al SAJ Neamț.

Bărbatului i s-a acordat primul ajutor, apoi a fost preluat și transportat la Compartimentul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Sf. Dimitrie Târgu Neamț.

Pacientul a primit îngrijiri medicale, iar acum se află internat la secția de Chirurgie din cadrul unității spitalicești, viața lui fiind în afara oricărui pericol.

A.T.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate