“O carierã de succes” pentru tinerii din zona Târgu Neamț

0

Asociația Puzzle OptimEast desfășoară în nou proiect în interesul tinerilor din Târgu Neamț și împrejurimi.

O carieră de succes este un proiect finanțat de Consiliul Județean Neamț, se desfășoară în lunile septembrie- octombrie 2018 și include patru activități importante:

Carieră în culori – evenimentul de lansare al proiectului organizat sub forma evenimentului pe care asociația l-a organizat în fiecare din ultimii 3 ani: colorfest. Cu această ocazie invită persoanele dornice să se distreze cu pudră colorată la evenimentul de lansare care va avea loc sâmbătă, 29 septembrie în Piața Adormirea Maicii Domnului din Târgu Neamț, începând cu ora 14.30.

Târgul de universități (a II-a ediție), Pași spre viitor (a IV-a ediție) și o gală de premiere a celor mai buni profesori din județ vor avea loc la finalul lunii octombrie.

Proiectul își propune să vină în sprijinul tinerilor, elevi de liceu în principal, și să le ofere mai multe detalii despre domeniile spre care se pot îndrepta după finalizarea liceului, modul în care să-și aleagă cariera, să le ofere șansa să intre în contact cu persoane care studiază sau lucrează deja în domeniile spre care vor să se îndrepte.

Asociația Puzzle OptimEast este o organizație din Târgu Neamț care desfășoară activități împreună și pentru  tinerii din oraș și împrejurimi. Înființată în anul 2014 a desfășurat în jur de 150 de activități la nivel local, național sau internațional până în prezent.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate