Primăria Târgu Neamț/ Anunț lucrări de asfaltare

8

Primăria oraşului Tîrgu Neamţ împreună cu Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi a început lucrări de asfaltare (frezare, curăţare, pregătire în vederea asfaltării) în data de 10.10.2018, pe o perioadă de două săptămâni.

Lucrările se desfăşoară pe B-dul Ştefan cel Mare, urmând să continue pe B-dul Mihai Eminescu şi Str. Mărăşeşti.

Rugăm cetăţenii oraşului să fie pregătiţi să elibereze parcările din zonele unde se vor executa lucrări, atunci când va fi necesar, în scopul bunei desfăşurări a demersurilor stabilite.

În această perioadă traficul va fi deviat şi fluidizat pe străzile adiacente de către organele competente în acest sens.

Vă mulțumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

 

Primar,

Vasilica Harpa

8 Comentarii
  1. ioan spune

    Discomfort de acesta am dori pe toate strazile! Pe rand,nu toate odata…

  2. Eu spune

    Ioane dacă se face nu e bine.Daca nu se face nu e bine. Mutate în codru

  3. Bubu spune

    Pe strada Vultur când vor începe lucrările de asfaltare

  4. Ciubotariu Ecaterina spune

    Va rugam faceti o parcare in spatele blocului G6 de pe strada M Eminescu multumim

  5. Gafencu Virgini spune

    Domnule Primar noi cetățeni orașului Tărgu Neamț de pe str.Lazăr ghe care plătim zonaA vă invităm să veniți și pe această str. cred că am rămas singuri care nu avem astfalt pe str.Agapia are pe toate str.astfalt cum acolo se poate și în oraș nu.Se poate astfalta cu cap sunt destui proiectanți care ar gandi cum se poate face.Dacă nu vă rugăm să ne scoate-ți din zonaA ,așteptăm de prea mulți ani și am primit doar minciuni.Mulțumim.

  6. Băluț Maria spune

    Domnule primar, în luna august am fost în audiență la dumneavoastră în vederea asfaltării parcării de la blocul L1 de la gară. Cred că nu ați uitat că ați promis că această parcare va fi asfaltată imediat ce se termina perioada cu vreme nefavorabilă din acea perioadă. Am observat că s-au început lucrări de asfaltare în centrul orașului și trag nădejde că veți ajunge și în zona gării. Menționez faptului că această parcare nu a fost niciodată asfaltată. Vă mulțumesc!

  7. Locuitor de zona A spune

    Promisiuni au fost încă de anul trecut și pe strada Griviței, in Humulești, unde plătim impozit de zona A, și unde atunci cînd cade o ploicica, nu se mai poate circula decit cu barca.

  8. Popescu spune

    Nu prea cred ca ati inteles situatia. Aceste lucrari sunt facute de compania drumuri nationale deoarece apartin de CNAIR deci n-au legatura cu primaria. E bine ca se face dar hai sa nu e asumam niste merite care nu ne apartin. Cat despre asfaltari in centrul orasului hai sa aruncam o privire si in spatele blocului M2. Acolo e jale de mai bine de un secol. Cand asfaltati in centrul orasului domnule primar???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate