Ionel Arsene, discuții cu specialiști italieni despre realizarea Complexului de Agrement „Ținutul lui Creangă“

0

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a primit vizita unei delegații de specialiști italieni, cu experiență în realizarea de parcuri tematice, cu care a discutat despre Complexul de Agrement „Ținutul lui Creangă“.

Ionel Arsene le-a explicat specialiștilor italieni de ce a ales zona Tîrgu Neamț pentru această investiție, precizând că este locul nașterii marelui povestitor Ion Creangă, iar zona este accesibilă vizitatorilor, prin infrastructura rutieră și aeriană.

Sper ca acest schimb de experiență să fie benefic proiectului nostru, având în vedere pregătirea echipei care ne-a vizitat – peste 50 de ani de activitate în domeniul infrastructurii de agrement, fiind furnizori de idei pentru cele mai mari parcuri de agrement din lume.

Pentru a se familiariza cu proiectul nostru, am făcut împreună o vizită la fața locului.

M-am bucurat că au apreciat amplasamentul ales de noi, inclusiv din perspectiva numărului de vizitatori care ajung anual în zona orașului Tîrgu Neamț.

Convingerea lor este că se combină foarte bine turismul ecumenic, dezvoltat aici, și cel de agrement, pe care noi îl avem în vedere, deoarece ambele segmente vizează activități de familie, specifice timpului liber.”, a declarat Ionel Arsene.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate