ZiarTarguNeamt.RO se alătură protestului #șîeu

0

Astăzi, 15 martie, de la ora 15.00, redacția ZiarTarguNeamț.RO își suspendă activitatea pentru 15 minute, alăturându-se astfel protestului apolitic  #șîeu.

ZiarTarguNeamt.RO se declară solidar cu cetățenii de rând și cu oamenii de afaceri târgoveți (și nu numai), care au anunțat că se alătură protestului inițiat de suceveanul Ștefan Mandachi și care cer ceva firesc: construirea de autostrăzi (detalii despre această initiativă AICI- click).

Ne-am săturat să scriem periodic despre accidentele rutiere produse pe drumuri nemțene. Într-adevăr, cauzele principale sunt viteza sau consumul de alcool, dar oare câte tragedii ar fi putut fi evitate, câte vieți omenești ar fi fost salvate dacă o autostradă trecea prin județul nostru?!

Ne dorim și noi să ajungem la Iași sau în celelalte regiuni ale țării într-un timp mai scurt. Să stăm mai mult cu familia și mai puțin în trafic. Vrem și ca fluxul de turiști care urcă spre Cetatea Neamț să crească iar acest lucru s-ar întâmpla cu siguranță dacă ar exista autostrăzi care să lege Moldova de restul țării. Dar oare câte beneficii n-ar aduce comunității locale (și nu numai) o autostradă?!…

„În data de 15 martie, pentru 15 minute, începînd cu ora 15 eu suspend activitatea celor 40 de restaurante. Pentru autostrăzi, fii solidar. Provoacă măcar trei persoane să își întrerupă activitatea”, îndeamnă Ștefan Mandachi. ZiarTarguNeamt.RO vă provoacă pe voi toți, stimați cititori!

#șîeu, Andreea T.

Videoclipul postat de sucevean și devenit viral explică, simplu și concis, dezavantajele moldovenilor (și nu numai), care nu beneficiază de autostrăzi. Și faptul că ne-am săturat de vorbe, de promisiunile politicienilor din ultimii 30 de ani:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate