SGA Neamț, de Ziua Mondială a Apei

0

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei 2019, Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Neamţ a organizat în perioada 20-22 martie întâlniri la care au participat preşcolari, elevi şi profesori din cadrul instituţiilor de învăţământ cu care Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamţ are încheiate contracte de parteneriat: Colegiul Naţional de Informatică, Colegiul Tehnic Forestier, Colegiul National Calistrat Hogas, Scoala Generala nr.2, Scoala Generala Elena Cuza, Palatul Copiilor din Piatra Neamț însoțiți de învățătorii și profesorii îndrumători.

În cadrul întâlnirilor cu elevii, din cadrul școlilor partenere, au fost prezentate materiale informative în format power point, pliante și filmulețe, pe tema Zilei Mondiale a Apei de anul acesta – ,,Apă pentru toți nu lăsăm pe nimeni în urmă,, de către specialiștii Sistemului de Gospodărire a Apelor Neamț.

Pentru stimularea elevilor participanți la eveniment, care au pregătit: desene, colaje, pliante, machete, eseuri și poezii despre apă, filmulețe și prezentări power point legate de tema de anul acesta, au fost acordate diplome și premii constând în enciclopedii/cărți de ecologie și protecția mediului, conservarea resurselor de apă, cărți de literatură.

Vă atașăm în anexă un colaj de fotografii care prezintă acțiunile desfășurate de către Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamț alături de școlile partenere.

                                Cu stimă,

                                          DIRECTOR,

                                                                   Ing. Ion Păvăleanu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate