Activitate sportivă în scop caritabil pentru copiii de la CSEI Târgu Neamţ [FOTO]

0

Luni, 15 aprilie, la Palatul Copiilor Bacău- Filiala Moineşti a avut loc o activitate sportivă în scop caritabil, iniţiată şi coordonată de prof. Mihaela Toma de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Târgu Neamţ.

Activitatea a avut loc în cadrul proiectului educaţional”Toţi copiii au talent”, ediţia a II-a, și a fost dedicată sprijinirii elevilor clasei I de la C.S.E.I Târgu Neamț.

Menţionez că au donat doamnele: Ferenţ Laura, Rusăi Doina de la Colegiul Tehnic”Grigore Cobălcescu”Moineşti, prof. Capata Aurora de la Colegiul Tehnic”Grigore Cobălcescu” Moineşti (cărţi de poveştiri şi pilde, păpuşi, ciocolată, prăjituri ambalate, maşinuţe, baghete pentru baloane de săpun). De asemenea,am desfăşurat şi o activitate demonstrativă în cadrul proiectului educaţional”Curăţia din sufletul copiilor”, ediţia a III-a, cu tema:”Felicitare de Paşti”.

Vă urăm tuturor ca Sfintele Sărbători pascale să vă aducă numai bucurii, linişte şi pace alături de familiile voastre, a transmis prof. Mihaela Toma de la CSEI Târgu Neamț.


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate