Lucrări pe Gloriei, într-un final mult așteptat [Târgu Neamț]

5

„Lucrările pentru strada Gloriei au fost, într-adevăr, prea mult întârziate, datorită faptului ca această zonă face parte dintr-un proiect mai amplu, de 10 parcări, a căror procedură de achiziție durează.

Astăzi (luni, 8 iulie- n.r.) a început decopertarea străzii, dar având în vedere necesitatea construirii de gaighere colectoare pentru apa pluvială, va urma o perioadă în care traficul acolo va și mai dificil.

Fac apel la înțelegere din partea dumneavoastră, pentru a putea realiza această investiție în așa fel încât sa nu mai fie probleme și să reziste!”, transmite primarul Daniel Harpa pe contul său de facebook.

sursa: facebook Daniel Harpa

–––––––––––––––––––––

CITEȘTE/ VEZI și ceva de prin 2014: https://www.ziartarguneamt.ro/aleea-gropilor

5 Comentarii
  1. Eu. spune

    Mda…dupa o luna jumate doua, s.au gandit ca mai trebuie si un pic pe acolo. Pana in alegeri, o asfaltat ce era la vedere, nu zic, bun si ..dar restu’? Lasam la alegerile urmatoare?? Si de ce s.au facut de mantuiala ridicarea capacelor de pe Marasesti?? Daca tot gauri sunt??? Si daca si.o „facut treabs” sa.si stranga gardurile nevizibile noatea sub nicio forma nu au fost marcate, ca sa ne bagam in ele. Si cine e devina?! Ala eu ala ey…mda soferii ..ca nu adapteaza viteza …si gata ! Problema rezolvata! Multumim,…cui??…. daca tot se face, faceti macar cum trebuir, nu sa tot facem slalom, las’ ca vine ea iarna, si acolo unde s.o „gsurit” ptr betonat si „risicat” capacele, …acolo se va face si mai mare gauta.mai sare asfaltul. Mai plombeaza la rece si ud…las’ca merge!

  2. Eu. spune

    Scuzati greselile, dar am scris de pe tastatura la telefon…ideea sper sa se fi inteles…
    Nu uitati ca si pe Stefan cel Mare, erau aceleasi garduri de „protectie”…si deloc nu se vad, dacat la 20m cel mult, in lumina farurilor, fix cand e deja prea in scurt sa mai franezi, si tragi brusc de volan….
    Spor la treaba celor care tot „fac treaba”… pe jumatate.

  3. ....unul spune

    Dacă nu e cu supărare, ca un tîrgoveţ care circulă pe-acolo, am nişte îtrebări.
    Pt proiectant:
    1. Aţi făcut un survey al cotelor actuale, pentru ca noul aliniament al străzii refăcute să se încadreze pe cel existent?
    2. Aveţi proiectate cotele noului aliniament ca să nu ne trezim cu bălţi după ce va fi recepţionată lucrarea?
    3. Aţi verificat dacă drumul are capacitate portantă suficientă pentru vehicule de marfă şi aţi prevăzut asta in proiect?
    4. Aţi calculat de câte geigere este nevoie şi unde descarca apa pluviala?
    5. Înainte de a trece la refacerea carosabilului, aţi prevăzut in proiect reţeaua de servicii utilitare (apa, gaz, fibră optică, electricitate) astfel încât orice intervenţie ulterioară legată de cele sus menţionate să nu implice excavarea carosabilului nou?

    Pt. Primărie:
    1. Aţi alocat bani pentru refacerea completă a drumului, sau e doar o spoială aşa, la „fuga marş” menită să ia ochii oamenilor care nu se prea pricep?
    2. Ca şi beneficiar, trebuie să aveţi proiectul tehnic. Aţi putea să-l faceţi public, împreună cu documentaţia? Vrem şi noi să vedem exact care este standardul de calitate pentru care plătiţi (adică plătim).

    Aş aprecia foarte mult să primesc răspuns la cele de mai sus. Dar ştiu ca primăria şi proiectantul nu răspund la postări pe net.

    Domna Andreea, poate ne puteţi ajuta? 🙂 Că tot e transparenţă la Consiliul Local!
    Mulţumesc, scuze pt deranj .

    1. Eu spune

      Foarte bine punctat! Si eu astept parerile si raspunsurile…si sa adaug iar, ideea e ca asa e cam de fiecare data….si sunt destule scuze, ca aceasta completare din articol ca ” s avem rabdare” pana ne plictisim, apoi ne abureste cu un asfalt..si pace….
      Si inca ceva, parcari si iar parcari.si eu locuiesc in zona,nu fix pe acea strada…cum se face ca toti au loc de parcare, si cand pun si eu masina, sunt blocata…cum vine asta!?… deci nu e corect …un apartament un loc de parcare, nu 3 locuri pe apartament …in fine …nu e calculat nimic niciodata de ce sa ne mai miram….zi buna!

  4. Eu. spune

    Revin cu un comentariu, legat de rebetonarea si punerea gardurilor de care spuneam mai sus, pe o portiune de pe strada Marasesti, ceea ce m.a amuzat enorm. E clar ca cineva, din primarie, urmareste orice comentariu, cu adresa la ….si mai ales, cele rautaciase, sunt luate in evidenta. Deci, ideea e ca au si inceput a doua zi dupa ce am specificat ca sunt facute treburile pe jumate. Repet, tot pe jumate si de data asta, ca daca tot s.a revenit la corectarea „gaurilor”, cu completare de ciment, peste cel ce era turnat, macar mergeti toata strada Marasesti, nu pe jumatate, din lungime. Si, daca tot noi, restul cetatenilor, unii mai prosti in ochii dumneavoastra, ca va tot comentam pe diferite anunturi, tineti cont si de acele capace care nu au fost deloc ridicate, inainte de biserica Sf.ul Ilie, fix in curba, si inca una, pe marginea drumului, pe partea dreapta, cum vii dinspre Agro..acea groapa, cu siguranta a provocat si acel accident cu tirul si doua masini, luand curba, sau venind din deal, n.ai cum sa nu intri cu spatele, in gaura, si ca si tir, iti fuge spatele. …normal si de drept, greseala o fi fost si a soferului, ca o fi fortat nota, dar sigur nu se astepta sa.i intre roata.n gaura, ceeace l.a facut sa.i fuga spatele….
    Dragi….nu stiu la cine sa ma adresez…dar daca tot va sesizam atatea greseli, care pe care plateste?!… si cine de vina? Tot noi suntem vinovati, ca nu cascam ochii in gaurile….din drum…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate