Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 15 octombrie 2019
  • :
  • :

O mamă din Târgu Neamț își caută cu disperare fiul, dispărut în Londra/ ACTUALIZARE- A FOST GĂSIT!

Actualizare 2: Poți să ajuti si tu. Donează aici: https://www.facebook.com/donate/877350245965992/1077206215806342/

Actualizare 1: Cu ajutorul dumneavoastră, se pare că nemțeanul a fost găsit. Informatia este confirmată de mama sa. “Stiu că a fost găsit si e la spital. Sper să fie bine”, ne-a transmis Elena Radu.


Știre initială: Elena Radu, o mamă din Târgu Neamț, anunță cu disperare pe rețelele de socializare, că fiul ei, Mircea Ovidiu Radu, ar fi dispărut în străinătate (Londra, Marea Britanie).

Femeia scrie că nu mai știe nimic de el și cere ajutorul cunoscuților și tuturor românilor din Londra, pentru a-l găsi.

Potrivit nemțencei, Mircea Ovidiu lucra în construcții de 7 ani, în UK. În noiembrie 2018, bărbatul ar fi trecut prin momente delicate și este posibil să fi căzut în patima alcoolului. La sfârșit de iunie a.c., din această cauză ar fi ajuns pe străzi, după ce și-a pierdut locul de muncă și nu și-a mai putut plăti chiria.

De câteva zile nu mai răspunde la telefon.

Părinții lui, rămași acasă, în Târgu Neamț, sunt bolnavi, iar această situație îngrijorătoare le afectează și mai mult sănătatea. Orice s-ar fi întâmplat, orice ar fi făcut, Mircea Ovidiu este fiul lor și trebuie ajutat să depășească cu bine aceste momente. Trebuie găsit.

Iată mesajul postat de femeie pe mai multe grupuri de facebook:

Buna ziua! Santem o familie disperata.Copilu meu RADU MIRCRA OVIDIU lucreaza de 7 ani in Londra.Din noiembrie 2018 a…

Gepostet von Elena Radu am Montag, 8. Juli 2019

Dacă aveți orice fel de informație care i-ar putea ajuta pe părinți să reia legătura cu Mircea, o puteți contacta pe mama lui, Elena Radu AICI (click) sau la numărul de telefon 075 431 0226.

Andreea T.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *