I-a înfipt o foarfecă în mână! Conflict spontan pe o stradă din Târgu-Neamț

1

Marți, 14 iulie a.c., într-o zonă publică din Târgu-Neamț s-a produs un nou conflict. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au fost sesizați în jurul orei 10.00 cu privire la faptul că un bărbat 43 de ani, din Tîrgu Neamț, a fost agresat de către o persoană.
“Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbatul, de 43 de ani, se afla pe strada Mihai Eminescu, între acesta și un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, a izbucnit un conflict spontan, cel din urmă lovindu-l pe celălalt cu o foarfecă, cauzându-i o plagă la mâna stângă.
”, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.RO purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

caracter ilustrativ (sursa foto: Libertatea.ro)

Bărbatul rănit a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat.

De la Florin Tofan, șeful Poliției Locale Târgu-Neamț, am aflat că agresorul a fugit de la locul faptei. Acesta a fost prins de polițiștii locali la câteva ore după eveniment și predat celor de la Poliția Națională.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

1 Comentariu
  1. Mircea spune

    Victima este patronasul de la ygo cafe? Cel care nu a plătit șomajul tehnic la angajați?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate