Cele zece proiecte principale pentru Târgu-Neamț, propuse de Viorel Bălțătescu, candidatul ALDE la funcția de primar

0

Vasile- Viorel BĂLȚĂTESCU, candidat la Primăria orașului Târgu-Neamț susținut de ALDE, prezintă cetățenilor de sub Cetate principalele sale proiecte pentru oraș.

„Cu o experiență politică, economică, administrativă și managerială necesară unei astfel de funcții, la care se adaugă cele 6 mandate de consilier local, mă consider un om bine pregătit profesional și vreau să pun umărul la dezvoltarea orașului nostru. Am lucrat la un program de dezvoltare a orașului Târgu-Neamț care are sute de pagini. Prin fiecare proiect gândit, am am căutat să ajut oamenii, să fac ceva bun pentru localitate și pentru târgnemțeni”, transmite Viorel Bălțătescu, candidgat ALDE la funcția de primar de Târgu-Neamț.

În continuare, prezentăm schița celor zece proiecte principale propuse de Viorel Bălțătescu și ALDE pentru orașul de pe Valea Ozanei:

1. Reabilitarea blocurilor din oraș prin refacerea acoperișurilor, a rețelei de canalizare și continuarea lucrărilor de termoizolare.
2. Deschiderea stațiunii Băile Oglinzi și introducerea în circuitul turistic național.
3. Atragerea de fonduri europene prin proiecte în toate domeniile: economic, sănătate, cultură, turism, învățământ etc.
4. Pe toate străzile ce aparțin orașului nostru trebuie să avem rețea de apă potabilă, canalizare, gaze naturale și asfalt (acestea lipsesc în Humuleștii Noi, Blebea și chiar pe unele străzi din centru orașului)
5. Reabilitarea parcului “Ion Creangă“
6. Reabilitarea și mărirea spațiului destinat Bibliotecii orașului
7. Crearea unor spații tip mini-părculețe între blocuri
8. Construirea de apartamente tip ANL, pentru tinerii căsătoriți sau darea de terenuri gratuit (300-500mp) pentru a-și construi o casă.
9. Înființarea unui parc industrial pe malul drept al rîului Ozana, aval de pod.
10. Înființarea de linii de transport în comun pentru a face legătura între cele mai importante puncte turistice (Casa Creangă, Cetatea Neamț, Băile Oglinzi și mănăstirile din zonă).

Comandat de PARTIDUL ALIANȚA LIBERALILOR ȘI DEMOCRAȚILOR – ALDE, Filiala Neamț, produs de Ghici Computers SRL, cod mandatar financiar: 21200063

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate