A ajuns aparatul de testare pentru Covid-19 la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț [VIDEO]

1

De vineri, 3 aprilie, Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț are aparat care va permite testarea pacienților pentru virusul COVID-19. 

Aparatul a fost achiziționat cu fonduri din bugetul județului.

În câteva zile, probele prelevate de la nemțeni vor fi analizate pe plan local, la Spitalul Județean declarat Spital COVID-19.

Sunt extrem de bucuros deoarece, Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț are de astăzi, 3 aprilie, aparatul de testare…

Gepostet von Ionel Arsene am Freitag, 3. April 2020


Sunt extrem de bucuros deoarece, Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț are aparatul de testare moleculară real-time PCR! Este ceea ce le-am promis nemțenilor că voi reuși să fac, pentru salvarea pacienților infectați cu temutul virus”, transmite Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Potrivit acestuia, în același timp cu sistemul PCR, au ajuns și testele pentru confirmarea sau infirmarea infecției. De miercuri, 8 aprilie, vor fi făcute primele teste.

Din 11 milioane de lei alocați de la bugetul județului cumpărăm cea mai importantă aparatură și cele mai bune echipamente de protecție, care să fie utilizate de sistemul medical nemțean în perioada pandemiei de coronavirus.

Din inimă, cu responsabilitate și cu grijă sinceră pentru fiecare nemțean, acționăm! Facem, nu povestim!

Sunt la curent cu tot ce apare ca și aparatură, atât la nivel național cât și mondial. Am încredere că de la o zi la alta, sistemul medical nemțean este tot mai bine pregătit pentru tratarea pacienților care sunt diagnosticați cu această boală Covid-19.

Grija mea: Nemțenilor mei să nu le lipsească nimic din ce poate salva măcar o viață!
Ținta noastră: sănătatea! Nu victime!
Domnul să ne aibă în paza cea bună!“
, transmite Ionel Arsene.

Amintim că Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț a fost declarat de către Ministerul Sănătății ca fiind Spital COVID-19, începând cu data de 31 martie 2020.

1 Comentariu
  1. V spune

    DOAMNE SFINTE !

    NU MAI SCAPAM O DATA PTR TOTDEAUNA DE

    ARSENICUM

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate