A doua editie a targului de carte Libris Neamt 2012

0

In perioada 6-9 septembrie va avea loc la Piatra Neamt a doua editie a targului de carte Libris Neamt 2012.
Organizatorii acestei manifestari, care aduna de edituri si societati comerciale cu profil editorial si tipografic din Romania, sunt CJ Neamt, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Neamt si Societatea Scriitorilor din Neamt.
Acest targ de carte se va desfasura in zona Casa Cartii, respectiv pe terasa Bibliopolis si la Galeriile de Arta Moderna. In perioada desfasurarii targului, vor avea loc numeroase lansari de carte si reviste de cultura, intalniri cu scriitorii, lecturi publice, familiarizari ale cititorilor cu carti pe suport electronic.


Presedintele de onoare al Libris Neamt 2012 este, la fel ca si in editia de anul trecut, poetul si publicistul Mircea Dinescu.

Pentru corespondență și informații suplimentare, vă rugăm să accesați : camera de Comerț și Industrie Neamț, B.dul Decebal, Nr.33, tel/fax 0233232080, GSM 0723552280, e.mail : relatii@ccint.ro – Mihai Caravan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate