Accident cu victimă în Neamț, în prima zi a anului

0

ISU Neamț transmite o informație de ultimă oră. În urmă cu scurt timp, s-a produs un accident rutier cu o victimă în satul Oglinzi din comuna Răucești.

UPDATE:

„Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier pe raza localității Oglinzi. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță de la SAJ Târgu Neamț.

În urma accidentului rutier, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un podeț,  a rezultat o victimă (femeie de aproximativ 35 de ani).

Victima a fost scoasă din autoturism de către participanții la trafic, până la sosirea forțelor de intervenție.Victima a fost găsită în stop cardio-respirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele de la SAJ și ISU.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor autoturismului.”, a transmis ISU Neamț.

FOTO: ISU NEAMȚ

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate