Accident cu victimă încarcerată la Bălțătești (ULTIMA ORĂ/FOTO)

0

O informare de ultima oră transmisă de IPJ Neamț anunță producerea unui accident rutier pe DN15 în Bălțătești. Potrivit primelor date, confirmate și de ISU Neamț, este vorba despre un impact între două autoturisme în urma căruia a rezultat o persoană încarcerată.

La fața locului se deplasează în acest moment atât pompierii cât și un echipaj SAJ.

Revenim cu noi detalii/Știre în curs de actualizare.

UPDATE ISU NEAMȚ:

La ora 10:09 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Bălțătești.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț și SAJ.
În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. Unul din cele două autoturisme s-a răsturnat, iar o persoană a rămas încarcerată.
Cele două persoane ce se aflau în celălalt autoturism s-au autoevacuat din autoturism, iar din autoturismul răsturnat s-a autoevacuat un băiat de 7 ani. Băiatul, conștient și cooperant, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Piatra-Neamț.
Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei pentru descarcerare, pompierii au intervenit pentru scoaterea victimei din autoturismul răsturnat. Femeia de aproximativ 26 de ani, cu multiple traumatisme a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la UPU Piatra-Neamț.
De asemenea, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
După efectuarea cercetărilor de către colegii de la IPJ, se va acționa pentru repunerea autoturismului pe roți și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

A transmis Căpitan Irina POPA – ISU NEAMȚ
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate