Accident între un taxi și un autoturism la Tîrgu Neamț

1

În dimineața de 13 aprilie, polițiștii din cadrul Poliţiei oraş Tîrgu-Neamţ au intervenit pe strada Cuza Vodă din oraș, la un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, din Agapia, a condus un autoturism în regim taxi pe str. Cuză Vodă, din Tîrgu-Neamț.

La intersecţia cu strada Abator nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului STOP, pătrunzând în intersecţie, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din Răucești.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 69 de ani, din Tîrgu-Neamț, pasageră dreapta faţă în autoturismul taxi.

Ambii conducători au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Conducătorul autoturismului în regim taxi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

1 Comentariu
  1. George spune

    La fel ca individul care l-a ucis pe preotul din Țolici, șoferii de taxi în marea lor majoritate sunt extrem de agresivi în trafic si comit o groază de abateri la regimul circulației. Întrebarea este: ce face poliția și de ce nu ia masuri împotriva acestor așaziși șoferi?
    În alte țări din UE condusul agresiv se pedepsește exemplar, ca probe se folosesc imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Chiar nu se poate și la noi, căci de camere mu ducem lipsă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate