Acțiuni rutiere în derulare, pe parcursul întregii săptămâni

1

Pe parcursul zilei de miercuri, 15 noiembrie, polițiștii rutieri din Neamţ (şi nu numai) au acționat pentru depistarea și sancționarea pietonilor care traversează neregulamentar strada sau nu respectă regulile de deplasare pe partea carosabilă.

La acțiunile organizate au participat 44 de polițiști nemţeni, care au aplicat 115 de sancțiuni contravenționale pentru abaterile constatate.

În urma activităților desfășurate, 66 de pietoni au fost sancționați contravențional, dintre care 23 cu amendă de la 290 la 435 de lei și 43 cu avertisment.

Principalele abateri pentru care au fost sancționați acești participanți la trafic sunt traversarea neregulamentară (57) și deplasarea neregulamentară pe partea carosabilă (9).

Potrivit unui comunicat emis de IPJ Neamţ, activitățile fac parte dintr-un plan de acțiune ce se va desfășura săptămâna aceasta. În fiecare zi polițiștii acționează pentru prevenirea și combaterea fiecărei cauze generatoare a accidentelor rutiere.

1 Comentariu
  1. Maria spune

    E foarte buna aceasta acțiune numai ca la Târgu neamț chiar dacă traversezi pe zebra e periculos. Mașinile merg cu viteza pe centru ca pe autostrada.pe strada din fata primăriei care iese în str.marasesti nu este nici trotuar și mașinile merg cu mare viteza și pe deasupra nici vizibilitate nu este cind ies copii din blocuri ca sunt mașini parcate

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate