Activitate festivă la sediul IPJ Neamț: Avansări în grad și premieri

0

Azi, 29 noiembrie, în sala de festivități a Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a avut loc o ședință festivă, pentru a marca Ziua Națională a României.

Cu această ocazie, 52 de polițiști, 17 ofiţeri şi 35 de agenţi de poliție, care s-au remarcat prin activitatea profesională depusă, au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

133 de polițiști au fost recompensați cu felicitări și mulțumiri scrise, iar unui număr de doi polițiști le-au fost ridicate sancțiunile.

În aceeași ședință, au fost premiaţi atât poliţişti, cât și colegi din cadrul celorlalte structuri partenere, care au participat la competiţiile sportive organizate de Asociația Sportivă Dinamo, respectiv minifotbal, tenis de masă şi volei.

Corpul Național al Polițiștilor și Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual au oferit trei distincţii speciale, domnului agent şef principal de poliţie Petrache Petru, agent şef principal de poliţie Simiuc Ionel și domnului subcomisar de poliție Morariu Vasile Marian, pentru aportul semnificativ în activitatea profesională și în sprijinirea comunității.

Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor 52 de polițiști, pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea profesională și sportivă.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate