Percheziții la un ocol silvic din NEAMȚ/ Bănuiți de CORUPȚIE și FALS:

0

Astăzi, 13 mai, polițiști anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, cu sprijinul altor șapte servicii județene anticorupție, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, pun în executare 9 mandate de percheziție, dintre care unul la sediul unei instituții publice, precum și 8 mandate de aducere emise pe numele a doi suspecți (funcționari publici) și alte șase persoane fără calitate specială.

Potrivit surselor noastre, instituția vizată este Ocolul Silvic Pipirig.

În cauză se efectuează cercetări față de cei 8 suspecți pentru săvârșirea unor infracțiuni prevăzute de Codul Silvic, infracțiuni de corupție și de fals.

Cercetările vor continua la sediul unității de parchet pentru stabilirea întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate.

Suportul de specialitate în cauză este asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale – Brigada de Operațiuni Speciale Suceava.

La efectuarea perchezițiilor se beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț”, potrivit unui comunicat de presă emis de DGA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate