Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

Admiterea în liceele militare, un pic de relax la proba de alergare

Centrul Militar Județean Neamț informează că, începând cu anul 2019, s-a modificat metodologia privind testarea nivelului capacității motrice a candidaților pentru învătământul militar liceal și pentru formarea profesională inițială a personalului militar în activitate, în sensul relaxării evaluării probei de alergare, dupa cum urmează:

– pentru candidații colegiilor naționale militare (masculin\feminin) – 1000 m – maxim – 4 min 30 secunde;

– pentru candidații instituțiilor de învătământ universitar și postliceal militar, filiera directă (masculin\feminin), ATENȚIE!!! – inclusiv candidații pentru Academia Tehnică Militară / Institutul Medico Militar – 2000 m – maxim – 10 min 00 secunde.

sursa: facebook Centrul Militar Județean Neamț

Menționăm că birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare care funcționează în fiecare județ și sector al Bucureștiului îi așteaptă pe cei care doresc să se înscrie la admiterea în învățământul universitar, postliceal sau liceal militar – anul universitar/școlar 2019-2020, de luni până vineri, între orele 08:30 – 16:00. Termen limită pentru depunerea dosarelor: 01.03.2019.

Puteți obține mai multe informații și consiliere de specialitate stând de vorbă cu personalul recrutor.
Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: https://goo.gl/nduabh.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *