Adrian Niță, Prefectul județului Neamț: „Natura ne aseamăna. Educaţia ne deosebeşte!”

0

Zilele trecute, Prefectul județului Neamț, Adrian Niță, a participat la activitatea organizată de Inspectoratul Școlar Județean, în cadrul căreia s-au analizat rezultatele obținute de învățământul nemțean în anul școlar 2021-2022.

Am felicitat cadrele didactice pentru activitatea desfășurată la catedră și, în egală măsură, îi asigur și pe elevi că le apreciez munca zilnică. Nu e simplu ceea ce fac nici dascălii, de la catedră, nici elevii, din bănci și nu am putea vorbi despre performanță școlară, despre progres, dacă nu ar forma o echipă bazată pe respect și colaborare. De asemenea, vreau să evidențiez rolul esențial pe care îl au părinții în succesul educației copiilor.

Inspectorului școlar general Florentina Luca Moise și echipei de la Inspectoratul Școlar le urez succes în coordonarea acestui domeniu esențial, care este învățământul! Rezultatele deosebite înregistrate până acum trebuie să se păstreze și în anii ce vor veni și îmi doresc ca educația din Neamț să rămână cel puțin la același nivel de performanță ca cel de până acum!

Succes tuturor, elevi, cadre didactice, părinți! Și, nu uitați, Confucius a spus: „Natura ne aseamăna. Educaţia ne deosebeşte!”, a transmis Prefectul județului nostru, domnul Adrian Niță, cu această ocazie.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate