Adrian Niță: „Speranța mea este că activitatea instituțiilor descentralizate din Neamț se desfășoară în cele mai bune condiții”

0

Prefectul județului Neamț, Adrian Niță, a coordonat ieri, 27 octombrie, ședința lunară a Colegiului Prefectural, în cadrul căreia au fost prezentate materiale de interes public de către reprezentanții a trei instituții nemțene: Direcția Județeană pentru Sport, Direcția Silvică Neamț și Direcția Județeană pentru Agricultură Neamț.

Ca de fiecare dată la aceste ședințe ordinare, am aflat despre activitatea pe care o desfășoară unitățile propuse pentru prezentarea rapoartelor, proiectele pe care le au pentru perioada următoare și am căutat soluții la situațiile care așteaptă rezolvare.

Speranța mea este că activitatea instituțiilor descentralizate din Neamț se desfășoară în cele mai bune condiții, în favoarea cetățenilor!”, a transmis Prefectul Adrian Niță după încheierea ședinței.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate