Afla cum functioneaza obtinerea unui credit rapid, pe loc la AGS amanet! 

1

Casele de amanet aduc multe beneficii celor care au bunuri de valorificat, dar si celor care au nevoie imediata de un credit. De multe ori bancile necesita cateva zile pentru a aproba un credit de nevoi personale, iar daca o persoana este deja datoare la banca, acesteia nu i se va mai acorda inca un credit. La un amanet, lucrurile stau altfel, deoarece persoana nu va trebui verifica in biroul ANAF, iar creditul se ofera pe loc. Afla cum functioneaza obtinerea unui credit rapid, pe loc la AGS amanet, accesand site-ul casa-amanet.com !

Cel mai semnificativ avantaj al obtinerii unui imprumut de amanet este viteza de procesare. Spre deosebire de imprumuturile bancare, care pot dura pana la saptamani pentru a fi aprobate si procesate, cu imprumuturile de amanet este o situatie de a intra si de a obtine.

Cu imprumuturile de amanet, trebuie sa ai garantii (bun drept garantie pentru imprumut). ]

Trebuie sa aduci cu tine bunul la magazin si sa il oferi pentru suma care iti este necesara. Suma imprumutului acordat este o fractiune din valoarea bunului tau.

Odata ce esti de acord asupra sumei favorabile, reprezentantulc aseid e amanet iti va lua bunul si iti va oferi imediat banii. Nu au nevoie de zile intregi pentru a aproba bunul sau pentru a efectua sondaje si alte investigatii. Acest lucru devine foarte fiabil atunci cand ai nevoie de numerar rapid.

Celalalt motiv principal pentru care majoritatea oamenilor apeleaza la casele de amanet pentru imprumuturi este politica fara verificare a creditului. Indiferent daca scorul  de credit este pozitiv sau negativ, un broker de amanet nu va deranja. Nici macar nu va intreba despre asta!

Obiectul pe care il aduci cu tine este suficienta garantie pentru imprumut. Asta inseamna ca singura ta cerinta pentru a te califica pentru un imprumut de amanet este sa detii un obiect de valoare. Obiectul valoros nu trebuie sa valoreze milioane. Asa ca vaza de argint din dormitorul tau sau inelul tau cu diamante va functiona ca o garantie extraordinara.

Deoarece casele de amanet nu se ocupa de verificari de credit, serviciile lor nu afecteaza ratingurile de credit. Cel mai rau lucru despre obtinerea de imprumuturi cu banci si microfinante este ca platile intarziate se vor reflecta asupra performantei creditului.

Un rating de credit prost iti va afecta capacitatea de a imprumuta bani de la creditori in viitor. In cazul in care apare o alta urgenta, vei ramane blocat in privinta modului de a obtine finantare.

Este recomandabil sa folosesti casele de amanet pentru fiecare cerinta de finantare cu o suma mica, pentru a evita scorurile de credit proaste.

Daca nu reusesti sa platesti un imprumut bancar, nu vei putea obtine un alt imprumut de la nicio institutie financiara. Da, atat de proaste sunt ratingurile de credit! Acesta este motivul pentru care casele de amanet sunt optiunile preferate.

Daca nu reusesti sa platesti un imprumut de amanet, atunci creditorul va deveni proprietarul garantiei voastre. De acolo, poate vinde acea garantie pentru a acoperi suma pe care ti-a dat-o ca imprumut.

Acesta este atat un avantaj, cat si un dezavantaj. Este un avantaj pentru ca nu va trebui sa iti faci griji in privinta ratingului vostru de credit sau a executorilor judecatoresti care iti viziteaza casa. Cu toate acestea, este un dezavantaj daca elementul a fost valoros pentru familia ta, deoarece apoi il vei pierde.

Amaneteaza doar un obiect pe care l-ai pierde fara sa simti ca se rupe o parte din tine. La o casa de amanet, poti obtine cate imprumuturi vrei. Chiar si imprumuturi diferite in fiecare zi a saptamanii. Acest lucru se datoreaza faptului ca totul se bazeaza pe garantii.

Atata timp cat aduci noi si noi garantii pentru fiecare cerere de imprumut, poti solicita de cate ori doresti sa faci un nou imprumut. Alti creditori nu sunt atat de flexibili. In cele mai multe cazuri, se vor astepta sa platesti primul imprumut inainte de a putea solicita altul.

Asta, cu exceptia cazului in care primul tau imprumut a fost sub capacitatea ta de plata. Astfel de creditori nu sunt favorabili in cazurile in care apar mai multe situatii de urgenta simultan.

Imprumuturile de amanet nu iti vor pune niciodata in pericol capacitatea de imprumut la banca. Indiferent de cate luati, banca voastra nu va fi notificata si nici capacitatea de imprumut nu va fi afectata in niciun fel.

Asta inseamna ca poti amaneta cate bunuri vrei si poti sa te indrepti spre banca si sa aplici cu succes un alt imprumut. In functie de diferite politici, este posibil sa nu poti imprumuta bani de la banca, apoi sa mergi sa imprumuti bani din alte surse.

Una dintre principalele probleme cu bancile si institutiile de microfinantare este ca acestea nu sunt suficient de rapide atunci cand acorda imprumuturi. Un proces de solicitare de imprumut va dura mult timp, din cauza numarului de protocoale pe care trebuie sa le urmeze.

Incepe cu aprobarea prealabila, unde trebuie sa stii daca te califici pentru imprumut. Apoi, procesele de aplicare care pot dura cateva zile pentru un apel inapoi. Apoi urmeaza un interogatoriu si poate anchete pentru a afla informatii utile. Pana cand primesti imprumutul, este posibil sa nu mai fie nevoie de banii respectivi! In timp ce o casa de amanet ofera si documente, este posibil sa trebuiasca sa semnezi un singur contract care precizeaza contractul de imprumut. Contractul ii va ajuta sa aiba dreptul de proprietate asupra bunului tau daca nu platesti imprumutul.

Casele de amanet depoziteaza toate garantiile intr-un loc sigur. Ei se asigura ca isi mentin valoarea pe toata durata imprumutului. Asta inseamna ca atunci cand te duci sa iti recuperezi bunul, il vei gasi asa cum l-ai lasat.

1 Comentariu
  1. Băbuță Ana Maria spune

    Buna ziua asi dori sa fac un împrumut de 15000 lei ce acte îmi trebuie

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate