AGAPIA: Primarul Nastasă și consilierii locali și-au depus jurământul [FOTO]

0

Marți, 27 octombrie, primarul ales al comunei Agapia, Neculai Adrian Nastasă (PSD), și cei 13 consilieri locali validaţi au depus jurământul de învestitură.

La eveniment au participat George Lazăr- prefectul județului Neamț, Daniel Harpa-primarul orașului Târgu-Neamț și Mihai Stoica- consilier local al orașului Târgu-Neamț și prim-vicepreședinte PNL Neamț.

Atât primarul, cât și consilierii locali au depus jurământul având mâna stângă pe Constituție sau pe Biblie, rostind următorul text:

Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Agapia. Așa să îmi ajute Dumnezeu!.

Este o onoare pentru mine, dar în același timp și o responsabilitate de a fi ales pentru a treia oară primarul comunei Agapia. Mă angajez în fața dumneavoastră că o să îmi duc la bun sfârșit proiectele începute, iar împreună cu noul Consiliu, vom iniția și, cu siguranță, vom realiza noi proiecte.

Țin să vă mulțumesc dumneavoastră și tuturor cetățenilor comunei, pentru încrederea acordată. Mulțumesc și celor care nu m-au ales, și nu sunt ironic. Promit că voi fi primarul tuturor! Și fiți siguri de asta! Multă sănătate și, cu siguranță, vom face lucruri frumoase în comuna Agapia!”, a spus primarul Neculai Adrian Nastasă.

Structura politică a acestui mandat (2020-2024) este îmbucurătoare pentru edil, care are de partea sa 9 consilieri locali aleși pe lista PSD, din cei 13 care compun legislativul agăpian (3 de la PNL și 1 de la PRO România).

Membrii Consiliului Local Agapia sunt următorii: Petru Moșneagu, Mihai Vasiliu, Gheorghe Irimiea, Ilie Ion Marin, Petronela Oltianu, Gina Hobincă (absentă la ședința de învestire în funcție), Ionel Panga, Marcel Aanei, Neculai Gherasim, Neculai Băicănescu, Elena Ioniță, Vasile Cucoș și Mihai-Daniel Toma.

„Felicitări tuturor consilierilor locali care au primit votul de încredere pe 27 septembrie! Să vă dea Dumnezeu chibzuință și înțelepciune.

Campania electorală s-a terminat și gândul dumneavoastră trebuie să fie la cele mai bune și corecte decizii în Consiliul Local, pentru dezvoltarea comunei Agapia, pentru atragerea de fonduri, de investiții (…)
Felicitări domnului Nastasă pentru un nou mandat în fruntea comunei Agapia! Știu că sunteți un om de administrație, un om care ați avut realizări în anii precedenți, când ați ocupat funcția de primar. Sunteți un om implicat. Vă respect și vă admir pentru tot ceea ce ați făcut. Să aveți un mandat așa cum vi-l doriți, cu un Consiliu Local care să lucreze, să existe armonie și soluții pentru orice proiect sau orice problemă. Dumnezeu să vă ajute și să vă reușescă tot ce v-ați propus pentru comunitate!”,
a spus prefectul George Lazăr.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate