Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 iulie 2019
  • :
  • :

Agenția Mega Travel organizează PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ (Ierusalim) – 2-8 octombrie 2018

Ziua 1 – Plecarea din București, cursa LY-574 la ora 18:50, sosire Aeroportul Ben Gurion, lângă Tel Aviv – Ora 21:50. Transfer spre autocar. Cazare și cina în hotel 4* în Tiberias.

Ziua 2 – Mic dejun – vizitarea Bisericii Nativității și a criptei unde s-a născut Domnul. Biserica catolică Sf. Ecaterina. Grota Laptelui. Vizita Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezătorul, vizitarea bisericii și a criptei în care s-a născut ”cel mai mare om născut dintr-o femeie”, fântâna Fecioarei Maria. Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foișorul – Cina cea de Taină, Mormântul marelui Rege David. Vizita la Zidul Plângerii. Cazare și cina în hotel 4* în Betlehem.

Ziua 3 – Mic dejun. Începem pelerinajul urcând pe Muntele Măslinilor, vizitarea Mănăstirii Eleon, bisericii Pater Noster (Tatăl Nostru), a Bisericii Dominus Flavit (Domnul a plâns), Biserica Națiunilor (Agoniei), Grădina Getsimani cu Biserica Mormântului Maicii Domnului și Peștera Getsimani. Vom intra în cetate prin Poarta Sf. Ștefan (Poarta Leilor), vizitarea casei în care a locuit Sfânta Fecioară Maria în Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Căii Crucii (Via Dolorosa) cu cele 14 staționări (stații), în care S-a oprit Domnul. Biserica Sfântului Mormânt. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cazare și cina hotel 4* în Betlehem.

Ziua 4 – Mic dejun. Deplasare Ierusalim – Ierihon – Intrare gratuită în orașul Ierihon – cel mai vechi oraș din lume. vizita la biserica greco-ortodoxă unde vom vedea Dudul lui Zaheu și Biserica și Așezământul românesc de la Ierihon. Coborâm la Marea Moartă – 400 m, cea mai joasă mare de pe glob și vom ajunge la Qumran – vechiul centru al Esenienilor – la Marea Moartă, scurta oprire la magazine cu produse cosmetice. Deplasare spre Nord spre Galileea, urcând pe valea Iordanului. Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Cina și Cazarea în Betlehem, în hotel de 4*.

Ziua 5 – Mic dejun. Deplasare la Cana Galilelii, vizita la biserica ortodoxă, aflată pe locul casei lui Simion Cananitul, unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei în vin. Apoi se merge spre Nazaret. Vizitarea Bisericii ortodoxe a Sf. Arhanghel Gavriil cu Izvorul Mariei pictată de frații Moroșanu în 1977. Vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, cea mai mare construcție de cult din Orientul Apropiat – Capernaum – Cetatea Domnului, Tabha unde Iisus a săvârșit minunea înmulțirii a 5 pâini și 2 pești. Muntele Fericirilor, vizitarea bisericii. Opțional, în funcție de timp, plimbare cu o copie a bărcii lui Iisus pe apele sfinte. Cina și cazare în Betlehem în hotel de 4*.

Ziua 6 – Mic dejun. Ora 7.30 – Părăsim Tiberias și ne îndreptăm spre Muntele Tabor – vizitarea bisericii ortodoxe, aflate pe locul Schimbării la Față. HAIFA, splendid oraș port la Mediterana, aflat într-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. În funcție de timp – intrare în Tel Aviv – JAFFA, scurt tur al Cetății. Pe drum, pe coasta Mării Mediterane, intrăm spre Cezareea așezare de reședință a romanilor din Țara Sfântă, cu oprire la Apeduct. Vizitarea Bisericii Stella Maris, construită pe locul peșterii în care s-a nevoit proorocul Ilie. Mai apoi se vizitează împrejurimile templului cultului Bahai, cu grădinile pe terase, superioare grădinilor de la Versailles. Ne îndreptăm spre Aeroportul Ben Gurion pentru a ne îmbarca spre București. Programul poate suferi modificări în ceea ce privește ordinea vizității obiectivelor.

Preț: 620 euro/persoană + 30 euro/ persoană ghid

Grup minim 46 persoane

Prețul include:

-Bilet de avion cu taxe incluse și bagaj de cală

-Asistență în aeroport la sosire și plecare

-5 nopți servicii de hotel: 4 nopți Betlehem + 1 noapte în Tiberias

-Tururi zilnice și intrarile incluse

-Taxi Tabor, Hozeva și Sf. Sava

-2 mese pe zi, conform programului (Micul dejun și Cina, prânzul fiind opțional)

-Intrare liberă la obiectivele din program

-Autocar modern cu aer condiționat, conform programului

-Ghid atestat de Ministerul Turismului de limba română specializat în acțiuni turistice și pelerinaje.

Prețul nu include:

-Asigurări de orice tip – eventual program opțional, peste cel nominalizat

-Transferul Piatra-Neamț – București (Agenția Mega Travel poate pune la dispoziție mijloc de transport în funcție de solicitări)

Relații la telefon 0733966420; 0726166950

Document de călătorie: pașaport valabil cel puțin 6 luni după data întoarcerii din călătorie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *