AICDL Neamț a dat startul campaniei „Copiii sunt viitorul nostru – împreună creștem oameni”

0

Luni, 17 mai, Asociația de Inițiativă Civică și Dezvoltare Locală (AICDL) Neamț a dat startul campaniei „Copiii sunt viitorul nostru – împreună creștem oameni”. AICDL și-a propus ca toți copiii pe care îi are în evidență să primească jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte, cărți, dulciuri și alimente.

 „De 1 iunie dorim să aducem zâmbete pe chipul copiilor care fac parte din evidența asociației noastre. Copiii sunt suflete pure care nu au nicio vină că s-au născut în familii unde greutățile s-au abătut asupra lor. Ne bazăm, ca de fiecare dată, pe sprijinul oamenilor sufletiști că ne vor fi alături și că împreună vom reuși să aducem cât mai multe bucurii în sufletele copiilor care au nevoie de ajutor.  Donațiile înseamnă zâmbete iar zâmbetele sunt bucurie!

 Ne dorim și să îi ajutăm pe părinții lor să își îmbunătățească nivelul de trai, copilașii să crească frumos și în armonie, cu cât mai puține lipsuri, să urmeze o școală și să își croiască un viitor frumos.

Noi i-am întrebat pe copii ce și-ar dori, iar majoritatea răspunsurilor au fost: treninguri, cărți, jucării și dulciuri. Copiii vor să învețe și ne bucurăm foarte mult când auzim lucrul acesta.

Haideți să le facem o surpriză plăcută împreună și să le îndeplinim dorințele!”, transmite Florentina Gabor – P.R. Asociația de Inițiativă Civică și Dezvoltare Locală Neamț.

Asociația de Inițiativă Civică și Dezvoltare Locală Neamț este un ONG înființat la data de 01.07.2020 și este o organizație umanitară, neguvernamentală, apolitică și non-profit, având ca misiune ridicarea nivelului de trai a persoanelor defavorizate și pune foarte mare accent pe educarea copiilor. ONG-ul are o campanie numită „O Masă Caldă”, ce se desfășoară continuu (săptămânal membrii duc o masă caldă și alimente persoanelor aflate în dificultate). De asemenea, AICDL Neamț a încheiat un număr de 5 campanii: „Fii înger de Crăciun” (campanie de strângere de fonduri, alimente, haine, jucării pentru Crăciun), „Împreună creștem oameni” (rechizite pentru școala primară din satul Țolici), „Colorăm Orașul Împreună” (proiect turistic și social – o perdea de umbrele colorate din Parcul Central Tg. Neamț), „Curățăm Ozana Împreună” (proiect de ecologizare în parteneriat cu asociația Mai Mult Verde, prin care a fost curățat în amonte malul stâng și malul drept al Ozanei) și „O masa de Paște” (alimente pentru masa de Paște pentru familiile din evidența asociației și haine și încălțăminte noi pentru copii). În prezent derulează 2 campanii: „Oameni Pentru Oameni” (sprijin pentru familiile care au nevoie urgentă de ajutor) și „Copiii sunt viitorul nostru – împreună creștem oameni” (campanie pentru ziua copilului).

Pentru cei care doresc să ajute, conturile asociației sunt:

RON: RO21BTRLRONCRT0558518101

EUR: RO68BTRLEURCRT0558518101

Beneficiar: ASOCIAȚIA DE INIȚIATIVĂ CIVICĂ ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ NEAMȚ

Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

PayPal: donatii@aicdl.ro

Aveți o altă idee despre cum puteți ajuta? Puteți suna la numerele de telefon +40749229759 sau +0737 188 031 (tarif normal), puteți scrie pe Messenger (https://www.facebook.com/aicdl.ro) sau puteți trimite un e-mail la contact@aicdl.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate