Aleea Târgului, șantier în prelungiri

2

Aleea Târgului și Aleea Gloriei sunt două dintre străzile cele mai afectate de lucrările efectuate de compania județeană Apaserv. Deși sunt foarte apropiate de centrul orașului Târgu Neamț, ambele arată ca ulița unui sat uitat de lume.

În zona respectivă, firma constructoare execută de ceva vreme lucrări pentru schimbarea conductelor de apă și canalizare, vechi de 30-40 de ani. S-a săpat, s-a astupat, s-a săpat din nou, astfel încât stratul de asfalt turnat acum un an, doi a fost înlocuit cu tranșee și parcele de pietriș, spre fustrarea locatarilor și a conducătorilor auto.

Potrivit edilului Daniel Harpa, firma constructoare ar trebui să finalizeze lucrările până miercuri, 23 martie, urmând ca apoi Primăria să reabiliteze și să modernizeze cele două străzi.

Un punct oficial despre stadiul lucrărilor și alte explicații tehnice  vom afla mâine de la reprezentanții ApaServ din Târgu Neamț.

Andreea Trăsnea/ Imagine: Dacian Aniței

2 Comentarii
  1. cetatean spune

    Pe strada Ion Creanga este aceeasi situatie de aproximativ jumatate de an. Nimeni nu vede nimeni nu face nimic!

  2. eu spune

    d.le Harpa, chiar nu stii cine este „mare si tare” la ApaServ ?!
    Cum vei putea sa penalizezi pe cineva, de la compania hotilor ?!
    Esti caraghios…. nu ???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate