ALERTĂ! TÂRGNEMȚEAN DISPĂRUT la granița Italiei cu Slovenia [ȘTIRE ACTUALIZATĂ…]

2
foto: Constantin Ignat (Ciripelu)

ACTUALIZARE 29 ianuarie:

Din păcate, Constantin Ignat (Ciripelu) a fost găsit decedat în Italia. Informația a fost oficial confirmată pentru ZiarTarguNeamt.RO către IPJ Neamț.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Constantin Ignat, zis Ciripelu- un târgnemțean în vârstă de 39 de ani a dispărut în afara granițelor, în urmă cu câteva zile.

Potrivit apropiaților, bărbatul se deplasa dinspre Italia spre Târgu-Neamț cu autocarul unei firme din orașul de sub Cetatea Neamț și ar fi fost văzut ultima dată la granița Italiei cu Slovenia.

Cum a fost posibil ca șoferul autocarului de transport persoane să își continue drumul deși un călător lipsea… nu știm.

Ar fi făcut o oprire la un auto grill și, la plecare, Ciripelu nu a urcat în autocar.

Pe noi nu ne-a anunțat nimeni la momentul respectiv. Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo sau de ce a rămas, iar șoferii nu au anunțat autoritățile.

Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat, sperăm doar să îl găsim, teafăr și nevătămat, ne povestește un apropiat.

Autoritățile din zonă au fost anunțate.

Semnalmente:

înălțime 1,65 cm, ochi albaștri, păr blond tuns scurt.

Ultima dată, persoana dispărută era îmbrăcată într-un trening negru adidas și o geacă albastră.

În caz că îl vedeți, vă rugăm contactați-ne la nr de telefon : 0747325721, transmit apropiații lui Constantin Ignat.

ACTUALIZARE: Ciripelu a fost dat în urmărire și de Poliția Română, dispariția lui fiind anunțată oficial astăzi, 27 ianuarie, de mama lui, la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

2 Comentarii
  1. […] „Ar fi făcut o oprire la un auto-grill și, la plecare, Ciripelu nu a urcat în autocar. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni la momentul respectiv. Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo sau de ce a rămas, iar șoferii nu au anunțat autoritățile. Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat, sperăm doar să îl găsim teafăr și nevătămat”, a povestit o rudă pentru Ziar Târgu Neamț. […]

  2. […] „Ar fi făcut o oprire la un auto-grill și, la plecare, Ciripelu nu a urcat în autocar. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni la momentul respectiv. Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo sau de ce a rămas, iar șoferii nu au anunțat autoritățile. Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat, sperăm doar să îl găsim teafăr și nevătămat”, a povestit o rudă pentru Ziar Târgu Neamț. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate