Ambasadori ai judeţului: Sebastian Cătănoiu, voluntarul nemţean cu cele mai multe voturi online

0

Eforturile și demersurile efectuate ca voluntar de către Sebastian Cătănoiu pentru protejarea naturii și promovarea „Ținutului Zimbrului” au fost apreciate de cetățeni în cadrul campaniei „Ambasadori Nemțeni”.

Director al Administrației Parcului Natural Vânători- Neamț și unul dintre cei care au pus bazele brandului „Ținutul Zimbrului”, Sebastian Cătănoiu s-a clasat în topul preferințelor la categoria „Voluntariat”, obținând 2021 de voturi online:

Voluntariat: 6.332 voturi

  • Sebastian Cătănoiu – 2.021
  • Tamara Ciobanu – 1.862
  • Alexandru Branea – 1.307
  • Anamaria Holotă – 763
  • Diana Liciu – 379

„Sunt recunoscător tuturor acelora care m-au votat, le mulțumesc mult celor care au găsit de cuviință să mă promoveze. 

Faptul că, indiferent de candidat sau de domeniu, mii de oameni au votat pentru ideea care a stat la baza competiției, mă face să cred că mai există speranță pentru țara noastră…”, a transmis Sebastian Cătănoiu.                                                                       

Rezultatul votării online are pondere 40% din votul final. Restul, depinde de decizia juriului categoriei „Voluntariat”, format din Damian Pancu (conector în cadrul Consiliului Tineretului din România), Gianina Păun (Asociația Ecoturistică Dr. Gh. Iacomi) și Ioana Dimișcă (reprezentant Cercetașii României, filiala Neamț)

În perioada 16-20 noiembrie, juriul  va delibera rezultatele votului online încheiat pe 15 noiembrie și va decide câștigătorii la fiecare categorie. Acestia vor fi premiați pe 1 decembrie, la Gala Ambasadorilor Nemțeni. După decernarea premiilor, „ambasadorii“ vor fi invitați să susțină în continuare promovarea valorilor nemțene, utilizând toate resursele disponibile în acest sens.

Despre activitățile efectuate de Sebastian Cătănoiu în domeniul Voluntariatului, găsiți informații AICI (click).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate