Amendați și cu lemnul confiscat. Polițiștii i-au depistat în Crăcăoani și Târgu-Neamț

0

La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii au acționat pe linia prevenirii și combaterii infracționalității silvice.

Astfel, în jurul orei 15:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au depistat pe Drumul Comunal 163, din localitatea Crăcăoani, o autoutilitară care transporta aproximativ 3,5 m.c. de material lemnos, fără documente legale.

Conducătorul auto, a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legislației silvice, cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiind dispusă confiscare faptică a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Gârcina.

***

Totodată, în jurul orei 17:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au depistat pe Drumul Național 15C, din localitatea Crăcăoani, o autoutilitară care transporta aproximativ 2 m.c. de material lemnos, fără documente legale.

Conducătorul auto, a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legislației silvice, fiind dispusă confiscare faptică a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Văratec.

***

La aceeași dată, în jurul orei 17:10, polițiștii Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au depistat pe strada Mihail Sadoveanu, din localitatea Târgu-Neamț, o autoutilitară, condusă de un tânăr de 20 de ani, din județul Suceava, care transporta aproximativ 3 m.c. de cherestea rășinoase, fără documente legale.

Conducătorul auto, a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legislației silvice, cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiind dispusă confiscare faptică a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Târgu-Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate