„Ana are mere… pentru zimbri”, o nouă ediție a acestui concurs inedit

0
Administrația Parcului Natural Vânători Neamț a lansat cea de a V-a ediție a concursului „Ana are mere… pentru zimbri”.

În perioada 20 septembrie- 30 noiembrie, elevii pot să aducă hrană suculentă pentru zimbri: mere, pere, cartofi, sfeclă furajeră, dovleci etc. Nu sunt de neglijat nici știuleții de porumb, boabele de grâu, orz, ovăz, secară ș.a.

Fructele și legumele vor fi cântărite, iar grupul de elevi care a adus cea mai mare cantitate de hrană va fi desemnat câștigător al acestui concurs inedit, deja renumit în școlile nemțene, și va fi premiat cu rechizite școlare.

Toți participanții beneficiază de acces gratuit în mini parcul de aventură recent deschis (tiroliana).

Hrana dăruită de copii sprijină alimentația legendarelor mamifere. Va fi distribuită celor peste 40 de exemplare, care trăiesc în țarcul de aclimatizare sau în libertate. Legumele și fructele donate asigură un plus de vitamine, de care zimbrii au nevoie pentru întărirea sistemului imunitar în sezonul rece.

Pentru o bună organizare, Administrația Parcului Natural Vânători- Neamț adresează cadrelor didactice implicate în campanie rugămintea de a se adresa inițial la numărul de telefon 0233206001.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate