Anul acesta, nu se mai organizează Zilele oraşului Târgu Neamţ

5

Anul acesta, nu se mai organizează Zilele orașului Târgu Neamț.

Anunțul a fost făcut de către primarul Daniel Harpa. Potrivit acestuia, banii economisiţi astfel vor fi canalizați spre investiții.

“Având în vedere bugetul local redus, problemele din oraș și faptul că avem în faza de precontractare trei proiecte europene, printre care amenajarea unei zone destinată special evenimentelor, am hotărât ca anul acesta să nu organizăm Zilele Orașului la amploarea cu care cetățenii au fost obișnuiți.

Anul viitor sperăm că vom avea un spațiu civilizat destinat acestui eveniment.

Banii care ar fi fost necesari pentru organizarea evenimentului de anul acesta îi vom folosi pentru cofinanțarea proiectului european ce vizează construirea unui amfiteatru și amenajarea spațiului de agrement în zona stadionului”, ne-a declarat Daniel Harpa, primarul orașului Târgu Neamț.

Zilele orașului Târgu Neamț aveau loc anual în preajma zilei de 8 septembrie, când sărbătorim Nașterea Maicii Domnului – protectoarea urbei de sub Cetate.

Deși orașul nu va petrece ca și până acum, activitățile tradiționale își vor urma cursul firesc (participarea la slujba religioasă, ședința festivă, premierea cetățenilor de onoare și a cuplurilor de aur), însă la un nivel foarte restrâns.

Andreea Trăsnea

5 Comentarii
 1. Radu ion spune

  Paguba in ciuperci

 2. George spune

  Oricum nu își avea rostul, era un fel de reclamă pentru autoritățile locale, iar cine se ducea trebuia să scoată pentru consumație bani din buzunar. În altă ordine de idei, artiștii de pe scenă care primesc onorarii consistente din banii târgoveților pot fi vazuți și aplaudați la alte spectacole. Deci, nici o pagubă pentru contribuabil.

 3. Obreja Ilie spune

  Initiativa este de toara lauda. Transmiteti aceasta initiativa si primarului Harpa de la Tg. Neamt sa aloce banii pentru festivitati care nu isi au rostul – de tipul zillele orasului…. zilele cetatii… zilele ceaunului….zilele imbratisarilor si multe altele – deci sa aloce banii rezolvarii gropilor de pe Calistrat Hogas care sunt de fapt CRATERE si multor strazi laturalnice din Tg. Neamt, iluminatului stradal care lasa de dorit . Avem un manager al orasului cu care se lauda urbea. Ce a facut pentru oras ? Cu ce se lauda primarul si managerul orasului ? Va rog haideti d-le primar sa mergem impreuna prin oras ! Si cu managerul dvs. !

 4. brustureanu spune

  paguba nciuperci !!!

 5. Constantin spune

  In fiecare an veneam la Targu-Neamt impreuna cu familia in perioada zilelor orasului pentru a ne bucura de frumusetile povestilor lui Ion Creanga si a participa la evenimentele orasului. Regretam situatia actuala.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate